Начало » Празници

Празници

Цялата година е изпълнена с прекрасни поводи за почивка, а свободните дни около Коледа, Нова Година, майски празници, деня на жената, Св. Валентин, Великден са чудесна възможност да избягаме от проблемите си и да се потопим в един прекрасен свят на спокойствие и красота.
Време е за семейна почивка покрай Великден? Търсите романтичен пакет за почивка за предстоящия Св.Валентин? Време е да погледнете отвъд рутинното ежедневие и да отделите време на красотата, която ни заобикаля.

Изборът на почивка за престоящите празници зависи и от сезона, и от предпочитанията Ви, дали искате да се впуснете в ски приключения, да се запознаете с традиционни чествания на даден празник в някоя европейска столица или просто да се отпуснете в нежните обятия на слънцето в Испания или Гърция.

Великден в чужбина
Великденските празници са чудесна възможност да подарим семейна почивка в чужбина. На Великден пролетта е благословила най-красивите европейски дестинации с пролетно очарование и романтична атмосфера, топло време и много слънце. Великден е прекрасно време да посетите Средиземноморското крайбрежие и острови на Испания с ексклузивните пролетни програми за почивка на Профи Турс - Барселона - Коста дел Маресме, Коста дел Сол - Малага, Коста Бланка - Валенсия, Палма де Майорка. ...
Майски празници
Май е един от най-прекрасните месеци за почивка през пролетта, защото времето е подходящо за разходка из най-известните туристически дестинации по света. Великден е прекрасно време да посетите Средиземноморското крайбрежие и острови на Испания с ексклузивните пролетни програми за почивка на Профи Турс - Барселона - Коста дел Маресме, Коста дел Сол - Малага, Коста Бланка - Валенсия, Палма де Майорка.
Септемврийски празници
Мнозина казват, че края на август бележи и края на лятото. Не им вярвайте, защото септември е един от най-прекрасните месеци за почивка през годината, особено по Средиземноморието, където климатичните условия са перфектни, морски води са топли, а температурите подходящи да се зарадвате с шоколадов тен под галещите слънчеви лъчи. Септември дори е предпочитано време за посещение на Испания след летните жеги и на изгодни цени - възползвайте се от нашите чартърни програми за испанското крайбрежие ...
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения