Обща информация

Балнеохотел Аура, Велинград

Почивка във Велинград, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина във Велинград или актуалните ни промоции.

Рядко се среща такова благоприятно съчетание на балнеологични и климатични фактори каквито има във Велинград.Минералните води на града по количество и състав съчетават едновременно лечебните възможности на водите в Хисар,Баня и Наречен.Иглолистните гори,силното слънчево греене и водното богатство създават условия,които влияят благоприятно на човешкия организъм. Именно на тази атмосфера на Велинград може да се насладите в комплекс „Аура”.

Местоположение на Балнеохотел Аура:

БАЛНЕОХОТЕЛ „АУРА” е разположен на живописен хълм в непосредствена близост до центъра на град Велинград и предлага панорамна гледка на своите гости към красивия град и Родопа планина.

Настаняване в Балнеохотел Аура:

Хотелът разполага с 63 двойни стаи,3 стандартни апартамента и 3 големи апартамента.

Удобства в хотела:

Допълнителни услуги : * Лекарски преглед * Сейф * Събуждане по телефона * Ютия и дъска за гладене * Интернет клуб * Поръчване на такси

Хранене и развлечения:

По време на престоя си гостите могат да отседнат в класическия ресторант с модерна и стилна обстновка със 120 места на закрито и 60 места на открито, разположени на просторна слънчева тераса. Прекрасният интериор на лоби бара на хотела създава неповторима атмосфера за отмора на посетителите.

Спа и отмора в Балнеохотел Аура:

СПА услуги

* Класически лечебен масаж
* Арома масаж
* Медотерапия
* Шоколадотерапия
* Ексфолиране
* Пилинг със соли от Мъртво море
* Бодирепинг
* Нутри-комфорт репинг с антицелулитно действие
* Судакрем репинг
* Парна/Римска баня
* Сауна
* Вихрова/комбинирана/ вана
* Релаксираща вана с полски цветя
* Успокояваща вана с различни аромати /хвойна, маточина, бор, лавандула/
* Вана „Сладък сън”
* Възстановяваща вана с морски соли и водорасли
* Енергизираща вана с розмарин
* Ароматна вана с дива роза и термални соли

Физиотерапия

В БАЛНЕОХОТЕЛ „АУРА” има добре обзаведен медицински център с лекарски кабинети, кабинети по физиотерапия и лечебна физкултура, в които се извършва лечение с ултразвук, лазертерапия, диадинамик, магнитотерапия, криотерапия и др. оздравителни процедури. С тях успешно се лекуват заболявания на опорно двигателния апарат от възпалителен дегенеративен характер,заболявания на периферна нервна система, гинекологични заболявания, функционални разстройства на нервната система, състояния на възстановяване след прекарани заболявания и др. Лекари – балнеолози ще Ви изготвят индивидуални програми, включващи различни процедури.

Бизнес удобства в Балнеохотел Аура:

Конферентни зали

БАЛНЕО хотел “Аура” Велинград е чудесно място и за вашите бизнес срещи, конференции и семинари. Хотелът разполага с просторна конферентна зала с капацитет 130 места и с пълно техническо оборудване – екран, флипчарт, мултимедия, безжичен интернет.

При предварителна заявка от страна на клиентите могат да се организират кафе паузи, коктейли, обяди, вечери или гала вечери.


Уеб сайт: http://www.auravelingrad.bulgaria-hotels.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи