Обща информация

Хотел Сима, Троян

Почивка в Троян, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотелът работи целогодишно и е подходящ за организиране на обучения и семинари, тийм билдинг, семейни и фирмени празненства, приятелски срещи, индивидуални и групови почивки. Хотелът е изходна точка за много туристически маршрути - хижа Дерменка, хижа Добрила, резерват Стенето, резерват Козя стена.

Местоположение:

Идеалното му разположение дава възможност за лесното придвижване до гр. Троян, Троянски манастир, курортите с минерални извори Чифлик и Шипково (25 км.), национален парк Централен Балкан. Хотел-ресторант СИМА се намира в туристическата местност Беклемето, на 20 км южно от Троян, по пътя към Троянския проход, който свързва северна и южна България. Отстои на 175 км от София и на 100 км от Пловдив.

Настаняване в Хотел Сима:

Хотелът е напълно обновен, има 2 хотелски етажа и предлага на своите гости 8 двойни стаи с 2 легла, 2 двойни стаи със спалня, 3 апартамента (2+2) и 3 мезонета (2+2). Апартаментите и мезонетите са с камини.

Удобства в хотела:

През зимния сезон може да се възползвате от 2 алпийски писти с влекове (1,2 км) и детска писта с влек, писта за ски-бягане, ски гардероби, училище с квалифицирани учители. Ресторант и градина с панорамен изглед. Сауна и джакузи. На територията на целия хотел е изградена безжична интернет връзка.

Хранене и развлечения:

Хотелът предлага на гостите си ресторант-бар с красива панорамна градина с 80 места. Ресторантът предлага традициона българска кухня. Храната се приготвя на място, предлагат се закуска, обяд и вечеря по заявка и а-ла карт. Уютната обстановка го прави подходящ за организиране на тържества и празнични вечери. През летния сезон може да се наслаждавате на барбекю в гората до хотела.

Спа и отмора в Хотел Сима:

Хотелът предлага на своите посетители екскурзии до близките Орешак и Троянски манастир, Априлци, курортно селище Чифлик с минерални басейни и множество пешеходни маршрути около местноста Беклемето.

Поход по най-добре запазената римска каменна настилка , част от военния римски път Виа Траяна.

Разходка с високопроходима верижна машина Рат-трак.
Разходка с моторни шейни с инструктор през зимния сезон.
Трасе за моторни четириколки (АТВ). Разходка с АТВ с инструктор.
Ски-писти с влек в непосредсвена близост до хотела. Ски гардероб.
Биатлонски писти с възможности за обучение по стрелба, летен и зимен биатлон.
Фото-сафари за любителите на дивата природа.
Велотуризъм със собствени и велосипеди под наем.
В близост до хотела се намира конна база Алфа-Даниел която предлага богати възможности за конен туризъм в сърцето на Балкана.
За любителите на екстремните преживявания близо до хотела се намира Атракционен въжен парк "КАТЕРИчка"

Бизнес удобства в Хотел Сима:

Разполага със заседателна зала с 40 места.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи