Обща информация

Ели Греко Хотел, Мелник

Почивка в Мелник, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Мелник или актуалните ни промоции.

Спа Хотел Ели Греко се намира в град Mелник в България. Хотелът е разположен само на 20 км от Промахон и на 18 км от град Сандански.


Местоположение на Ели Греко Хотел:

Мелник е най-малкият, но вероятно най-живописен град в България. Той е един от Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз.

Историческите му корени може да се проследят чак до времето на траките. След тях римляни, славяни, турци и гърци оставят своят отпечатък.

Римският мост, старата турска баня, Славовата крепост от XIII-XIV век, както и останките на няколкото църкви, които някога са били 75 на брой, свидетелстват за богатото минало на града. Старите мелнишки къщи впечатляват с архитектура си, която е пример за усета на българина за практичност и красота.

 

Настаняване в Ели Греко Хотел:

Спа Хотел Ели Греко предлага 30 стандартни двойни, от които 9 с две единични легла, 3 лукс стаи с джакузи, 2 апартамента, една VIP стая, една мансарда с джакузи. Всички стаи са модерно обзаведени и предлагат климатик, самостоятелен санитарен възел и сателитна телевизия. Стаите на хотела са с изглед към река Мелнишка или към старинната крепост на Деспот Слав.

Удобства в хотела:

Спа Хотел Ели Греко е построен на 5 нива. Стаите за гости са разположени на горните етири етажа. Първият етаж предлага:

- Ресторант и бар;
- Градина с басейн;
- Джакузи;
- Турска баня;
- Зала за масажи;

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи