Обща информация

Комплекс Дюлгерите, Копривщица

Почивка в Копривщица, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Копривщица или актуалните ни промоции.

Дюлгерите е комплекс, разположен в централната част на град Копривщица (над Общината). Комплекс “Дюлгерите” безспорно се откроява и запомня сред множеството предложения за почивка и релакс в региона. Уникалният му облик се определя от факта, че той съчетава традиционната архитектура и възрожденски романтизъм с модерни функционални решения, съвременни удобства и комфорт в интериора.

Местоположение на Комплекс Дюлгерите:

Комплекс “Дюлгерите” е разположен в централната част на Копривщица, в непосредствена близост до сградите на общината и читалището. В същото време обектът докосва средногорските височини и създава усещане за изолираност и сливане с природата.

Настаняване в Комплекс Дюлгерите:

Къща Първи етаж: дневен тракт – модерно и абсолютно оборудвана кухня, трапезария, хол с мека мебел, плазмен телевизор, DVD система, оборудвано перално помещение, тоалетна. Втори етаж: три двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, плазмен телевизор.

Удобства в хотела:

Комплексът е съставен от три еднотипни къщи, ситуирани в общ двор с площ 1000 кв.м. Къщите могат да бъдат наети едновременно или индивидуално, според желанията и нуждите на гостите. Всяка къща разполага със самостоятелно парно отопление с локален котел. Специален екип се грижи за чистотата и удобствата на гостите, по време на техния престой.

Хранене и развлечения:

Мюзик Ресторант „Дюлгерите” е част от комплекс „Дюлгерите”. Ресторантът предлага богато меню подготвено с подкрепата на верига ресторанти „Нарру”. За стила и местоположението на Мюзик Ресторант „Дюлгерите” са подбрани традиционни ястия от избрани продукти характерни за района на Копривщица, както и класически специалитети от европейска и азиатска кухня.

Мюзик Ресторант Дюлгерите е от нов тип за гр. Копривщица, разполага с 60 места, проектор и плазмен телевизор. Подходящо място за организиране на различни тържества, детски рожденни дни, чествания, юбилеи, фирмени банкети. Търговската зала в ресторанта мое да бъде използвана за бизнес срещи и конференции, тим-билдинг и други. Мюзик Ресторант „Дюлгерите” може да превърне и Вашия сватбен ден в незабравимо преживяване, с проятната си атмосфера и обслужване. .

Мюзик Ресторант „Дюлгерите” вече разполага и с лятна градина. Тук можете да се насладите на спокойствие и свежест в летните месеци близо до реката докато децата Ви играят в специалния детски кът. .

Спа и отмора в Комплекс Дюлгерите:

РЕЛАКС ЦЕНТЪР

Релакс центърът е оборудван с джакузи, солариум, сауна. На разположение на гостите е зала с модерно фитнес оборудване.

Масажи

1. Класически цяло тяло.
Включва: лице, предна част на тялото, гръб, долни и горни крайници, глава.
Продължителност 60 мин.
Подобрява кръвната циркулация и трофиката на мускулите. Бива тонизиращ или релаксиращ взависимост от състоянието на организма.
Прави се с натурални растителни масла “PRIMAVERA”, които наподобяват състава на мастната тъкан на кожата. Маслата имат силно противовъзпалително, регенериращо и антиоксидантно действие. Помагат за възстановяването на нарушени обменни процедури в кожата, запазва еластичността и свежестта и, съществено забавя процесите на стареене, овлажнява и увеличава естествените защитни сили на кожата и на целия организъм.

2. Класически гръб-крака.
Обхваща: гръб, горни крайници, врат, задната част на краката и стъпалата. Продължителност – 40 мин.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи