Обща информация

Хотел-ресторант Савов, Чепеларе

Почивка в Чепеларе, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотел-ресторант "Савов", предлага добри условия за бизнес срещи, семинари, семейни тържества, забави и пълноценна почивка за всеки. Приема гости целогодишно.

Местоположение:

Хотел-ресторант “Савов” се намира в центъра на град Чепеларе с чудесен изглед към планината и на 1 км. от ски център “Мечи Чал”. Чепеларе е едно от най-красивите градчета, разположено живописно на двата бряга на река Чая в планината на митичния певец Орфей-Родопа. Градът се намира на 230 км от столицата на България-София, на 70 км от хилядолетния град Пловдив и на 10 км от световноизвестния зимен курорт Пампорово. Каним Ви да прекарате една незабравима почивка докосвайки се до духа на Родопа планина и гостоприемния гр. Чепеларе.

Настаняване в Хотел-ресторант Савов:

Хотелът разполага с 4 двойни стаи, 1 тройна стая и 3 апартамента(2+2), сауна и джакузи. Всички стаи са с локално парно отопление, кабелна телевизия и Wi-Fi интернет. Предлагаме удобно място за паркиране.

Хранене и развлечения:

За Вашата заслужена почивка хотел-ресторант "Савов" Ви предлага чистотата, която търсите, уюта, от който се нуждаете и заслужавате.
Заредете се със сили и енергия в нашия ресторант, който разполага с около 40 места, камина, парно отопление. Ресторантът предлага и родопски специалитети по поръчка.

Спа и отмора в Хотел-ресторант Савов:

За Вашата заслужена почивка хотел-ресторант "Савов" Ви предлага четири местна сауна.
Хотел "Савов" предлага и професионални масажи по поръчка.
Четири местното джакузи притежава 24 водни джета и 20 въздушни джета, което го прави едно от най-добрите в своя клас.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи