SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' Почивка в Боровец, България | Вила Ибър в Боровец

Обща информация

Вила Ибър, Боровец

Почивка в Боровец, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Боровец или актуалните ни промоции.

Вила Ибър е точното място, ако търсите уют и непретенциозни удобства встрани от тълпите туристи.

Местоположение на Вила Ибър :

Разположена е сред горски пътеки, в иглолистна горичка в близост до ски пистите на Боровец (50-70 метра). На 5 минути пеша от хотел Рила и хотел Самоков, които имат басейни и от заведенията в центъра на курорта с отлична кухня.

Настаняване във Вила Ибър :

Вилата има общ капацитет от 19 легла, разпределени както следва: 3 апартамента – с 2 спални (4 легла във всеки апартамент) 1 двойна стая със спалня 1 двойна стая с 2 отделни легла 1 двойна стая с допълнително легло (3 легла) В допълнение, на партерния етаж има кухненски кът и маси, музикална уредба, камина. Помещението позволява свободно разпределение на масите и хората и е подходящо за купони (до около 20-25 души).

Удобства в хотела:

Предлагани удобства и услуги: Сауна – 2 до 4 човека; Маса за тенис с необходимото обзавеждане; Приготвяне на ястия по поръчка от професионален готвач.

Цени и пакети

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки