Обща информация

Хотел Радинас Уей, Боровец

Почивка в Боровец, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Боровец или актуалните ни промоции.

Добре дошли в RADINA'S WAY най-уютният СПА Хотел България. Ако искате прекрасен хотел, ски, планина ... посетете хотел "RADINA'S WAY". За ски България и ски Боровец - това е перфектното място. Планината пробужда Вашите сетива с всяко посещение. Почувствайте свжестта на планинския въздух. За усещане като част от придодата - СПА Хотел България "RADINA'S WAY" СПА Хотел България "RADINA'S WAY" е четиризвезден хотел, намиращ се в зимен курорт Боровец, на северните склонове на планина Рила - Западна България. СПА Хотел България "RADINA'S WAY" - - може да бъде Вашето бягство от блъсканицата и бързината на ежедневието.

Местоположение на Хотел Радинас Уей:

СПА Хотел RADINA'S WAY се намира в Западна България, община Самоков - зимен курорт Боровец на севрните склонове на планина Рила. Локацията на Хотела е в близост до фонтаните на Боровец в обкръжение на изключително красива природна среда в близост до боровата гора на тихо и спокойно място. Намира се на 2 километра от центъра на ски пистите на Боровец.

Настаняване в Хотел Радинас Уей:

32 STANDARD ROOMS – стандартни стаи с 1 и 2 легла 8 LUX FAMILY ROOMS – лукс фамилни стаи

Удобства в хотела:

* Ресторант а Ла Карт с богато меню българска и интернационална кухня * Лоби бар * Геотермален басейн * Детски басейн * SPA център * Конферентен център * Кът за забавления * Фитнес * Безплатен транспорт до ски пистите с бус на хотела * Разходка в планината с моторна шейна * Обиколка на комплекса с шейна, теглена от коне * Възможност за наемане на ски учител и ски оборудване * Помещение за съхранение на ски оборудването

Уеб сайт: http://www.radinaswayborovets.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи