Обща информация

Хотел Престиж, Арбанаси

Почивка в Арбанаси, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Арбанаси или актуалните ни промоции.

Представлява реставрирана 400-годишна къща на два ката с каменна основа и чардак, съхранила духа и очарованието на Възрожденската епоха. Тя е паметник на културата от национално значение. Намира се до музейната Констанцалиева къща в центъра на с. Арбанаси.

Местоположение на Хотел Престиж:

Хотел Престиж се намира в архитектурния резерват Арбанаси на 3 км. от гр. Велико Търново.

Настаняване в Хотел Престиж:

Хотелът е категория 3 звезди и разполага с: * 5 двойни стаи лукс * 3 двойни стаи с джакузи * 1 единична стая * 1 студио с три легла с джакузи * 1 апартамент с три легла /хол с камина, кухня и спалня/

Удобства в хотела:

Хотел Престиж осигурява всички необходими условия за ползотворен и пълноценен престой, независимо от сезона. Нашите гости ползват: * денонощен охраняем паркинг * барбекю * рум-сервиз * джакузи * кабелна телевизия * интернет * пране, гладене, химическо чистене * пощенски и куриерски услуги * повикване на такси * съхраняване на ценности * рент-а-кар * транспорт за излети в околността

Хранене и развлечения:

Спокойствие и уют ще намерите в битовата механа, разполагаща с 40 места. Тук ще се насладите на топлината на горящата камина. Външната тераса и навес с барбекю разполагат с 40 места. Ние предлагаме вкусни домашни специалитети и невероятен избор от маркови напитки.

Приятната атмосфера и професионалното индивидуално обслужване ще направят Вашият престой едно незабравимо преживяване.

Спа и отмора в Хотел Престиж:

Хотелът организира екскурзии, туристически преходи, лов и риболов. За тези, които се интересуват от историята и културата на областта предлагаме туристически обиколки в с. Арбанаси и гр. В.Търново. В близост до хотела има конна база, даваща възможност за езда за любителит на конния спорт.

Атрактивна част от проекта е и екопътеката "Лакото", която свързва двете чешми, известни като Голямото и Малкото Лако. Дължината на пътеката е около 5 км, като началото й е в непосредствена близост до хотела.

Екопътеката се вие през живописните хълмове на с.Арбанаси и разкрива чудесни панорамни гледки към гр. Велико Търново. Туристите могат да се докоснат до красотата на природата и до богатството на растителните видове. Посетителите имат възможността да избират между три трасета, които създават идеални условия за пешеходен туризъм и велотуризъм по маршрути с различна трудност.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи