Обща информация

Хотел Извора 2, Арбанаси

Почивка в Арбанаси, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Арбанаси или актуалните ни промоции.

Хотел Извора 2 е посторен през декември 2007 г и оттогава досега мениджмънта и управлението на хотела беше общо с това на Хотел Извора 1 и съществуваше една главна рецепция,която приемаше резервации .Досега Хотел Извора 2 бе предлаган под името Вила Извора. От началото на м.април 2011 г управлението на Хотел Извора 2 е самостоятелно и отделено от Хотел Извора

Местоположение на Хотел Извора 2:

Комплекс Извора се намира в самия център на село Арбанаси.Комплексът се състои от Хотел Извора,Хотел Извора 2 и Механа Извора.Хотел Извора 2 разполага с удобен собствен паркинг и построен с естествени материали в типично арбанашки стил.

Настаняване в Хотел Извора 2:

Интериора на Хотела съчетава в себе си модерното и удобното с уюта на традиционната арбанашка къща.Хотела разполага със собствен двор с богата растителност. За пълния релакс през летните горещини, Хотел Извора 2 предлага плувен басейн на две нива – детски и за възрастни. Дизайна и обзавеждането на всички помещения е луксозно,а индивидуалното изпълнение на ВИП двойната стая,двойните стаи лукс го правят бутиков и подходяш и за най-претенциозните гости.Някои от стаите разполагат със собствена тераса,а една от лускозните стаи с вана. Всички стаи са оборудвани с минибар, централно парно отопление, климатик, телефон, кабелна телевизия и непрекъснат WiFi интернет достъп.

Удобства в хотела:

Външната архитектура е изпълнена в типичен арбанашки стил.Хотел Извора 2 е построен на мястото на една от емблематичните стари арбанашки къщи, наречена „Родовата къща на поп Михалеви”.Къщата е построена от поп Михал, служил в една от седемте църкви „Свети Георги”, построена през 1661 г. и изографисана през 1710 г. Негов пра правнук е известният български художник Христо Попов, наречен „Рицарят с българската четка”. Негови картини от „Слънчева България” могат да бъдат видяни във хотел Извора 2.

Хранене и развлечения:

ВИНАРНА

Хотел „Извора“ 2 разполага с Винарна.Тя е поддящо място за винени дегустации, винени вечери,сватби и организирани тържества. Предлага на своите гости разнообразие от подбрани български вина, съчетано с атрактивно представяне от сомелиер.

МЕХАНА ИЗВОРА

Механата разполага с 250 места и над 450 предложения за вкусни гозби,скара и напитки.С изключителната си кухня и уникално приготвени гозби механата е притегателно място за много туристи от всички краища на страната.Нейната популярност става все по-голяма и нейни гости са все повечи чужденци.Механата разполага с лятна градина с богата зеленина,разнообразен детски кът,водни каскади,декоративен басейн и зоокът,в който се отличават сърни,пауни,зайци и много и различни домашни животни.

Спа и отмора в Хотел Извора 2:

Като част от комплекс Извора на гостите на хотела е на разположение Спа центъра,намиращ се в първата част на комплекса. Предлагаме:
- Джакузи;
- Парна баня;
- Сауна;
- Инфрачервена кабина;
- Масажи;
- Терапии за тяло и лице.

Бизнес удобства в Хотел Извора 2:

Хотелът разполага с конферетна зала, решена интериорно в автентичен арбанашки стил. Залата е подходяща за конференции, презентации, работни срещи, семинари, фирмени обучения или други мероприятия е с капцитет 60 души.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи