Обща информация

Хотел Арбанаси, Арбанаси

Почивка в Арбанаси, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Арбанаси или актуалните ни промоции.

Хотелът представлява просторна къща на два ката с каменна основа, обширна тераса - чардак, външна механа, голям двор с овощна градина.

Местоположение на Хотел Арбанаси:

Хотел Арбанаси се намира в едноименния архитектурен резерват и носи духа и очарованието на Възрожденската епоха. Има типична за този период архитектура.

Настаняване в Хотел Арбанаси:

Хотелът е категория 3 звезди и разполага с 9 двойни стаи и 1 апартамент с камина.

Удобства в хотела:

Хотел Арбанаси осигурява всички необходими условия за ползотворен и пълноценен престой, независимо от сезона. Нашите гости използват: * денонощен охраняем паркинг * рум-сервиз * джакузи * кабелна телевизия * интернет * пране, гладене, хмическо чистене * пощенски и куриерски услуги * повикване на такси * съхраняване на ценности * рент-а-кар * транспорт за излети в околността

Хранене и развлечения:

На разположение на гостите са вътрешен ресторант с 25 места и външна механа с 80 места, които са подходящи за сватбени тържества, кръщенета и др. мероприятия. Ние предлагаме вкусни домашни специалитети и невероятен избор от маркови напитки.

Спа и отмора в Хотел Арбанаси:

Организираме екскурзии, туристически преходи, лов и риболов. За тези, които се интерисуват от историята и културата на областта предлагаме туристически обиколки в с.Арбанаси и гр.Велико Търново. В близост до хотела има конна база, даваща възможност за езда за любителите на конния спорт.

Атрактивна част от завършения наскоро проект Арбанашки паркове - Лакото е екопътеката, която свързва двете чешми, известни като Голямото и Малкото Лако. Дължината на пътеката е около 5 км, като началото й е в непосредствена близост до хотел Арбанаси.

Екопътеката се вие през живописните хълмове на с. Арбанаси и разкрива чудесни панорамни гледки към гр. Велико Търново. Туристите могат да се докоснат до красотата на природата и до богатството на растителните видове. Посетителите имат възможността да избират между три трасета, които създават идеални условия за пешеходен туризъм и велотуризъм по маршрути с различна трудност.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи