Начало » Почивки в България » Почивка на море » Почивка на море в Почивка на море във Varna » Хотел Капитол

   
Хотел Капитол - Почивка на море в Почивка на море във Varna
   

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Почивка на море във Varna или актуалните ни промоции.

Фотогалерия - главна снимка

Изискан лукс в "арт ново" стила Сецесион привлича гостите на хотел "Капитал". Разчупване на консервативният лукс и внасянето на лекота и символика в интериора е вплетена в орнаментите от ковано желязо и оригиналните дървесни колони на хотелското фоайе. Лукс и комфорт, които не подтискат, а създават атмосфера на спокойствие, свобода и уют.

Местоположение на Хотел Капитол:

Приютен на тихо и уютно място в сърцето на град Варна, близо до свежата зеленина на морската градина и синевата на морският бряг, хотел "Капитал" е на една ръка разстояние от важни магистрали и институции, места за спорт и развлечение, културни паметници.

Настаняване в Хотел Капитол:

Хотела предлага двойни стаи, студия и апартаменти.

Удобства в Kapitol:

Информация, телефонно обслужване, такси, кола под наем, обмяна на валута, пране, гладене, химическо чистене, безплатен подземен гараж с топла връзка към хотелската част, безплатен трансфер от и до летището, рум сервиз, безплатен интернет, безплатен сейф, бизнес услуги.

Хранене и развлечения в Kapitol:

Хранене

Ресторант - По несравним начин майстор готвачът съчетава блестящата обстановка с изящната европейска кухня и поднася пред възхитеният Ви поглед уханни деликатни блюда. Богатата колекция от вина отлежали в български и световно известни изби и атрактивен сървиз, допълват усещането за високо качество и стандарт на живот.

Бар - Едно уютно място за отдих, следобедни срещи и великолепни вечери. Богата гама от отбрани и коктейли сътворени с много майсторство и въображение.

Бизнес удобства в Хотел Капитол:

Конферентна зала "Капитал" - Удобна конферетна зала, осветена от естествена дневна светлина, с 30 места и съвременна техническа екипировка е на разположение да задоволи всички изисквания, според всеки случай.

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0885 706 771

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0885 706 771
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения