Обща информация

Хотел "Фокус", Варна

Почивка във Варна, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотел "Фокус" е изискан семеен хотел, построен през 2005 година. Оазис на спокойствие, комфорт и приятна атмосфера, съчетани с персонално внимание и обслужване към всички гости. Хотел "Фокус" приема с гостоприемство посетители през цялата година.Те се възползват от прекрасните условия в хотела за почивка, уикенд, семинар, бизнес среща или фирмено мероприятие.

Местоположение:

Хотел "Фокус" се намира в морската столица на Република България. Разположен е на едно от най-атрактивните и привлекателни места на гр. Варна в близост до морската градина, само на 10 минути път пеш от морския бряг и плажа, на 3 километра от центъра на града и на 15 километра от известния курорт "Златни пясъци".

Настаняване в Хотел Фокус:

Хотел "Фокус" предлага на своите гости: * 12 стаи * Двойни с две легла * Двойни с едно легло * Единични стаи * 3 студиа * 3 апартамента

Удобства в хотела:

На своите гости хотелът предлага модерни и уютни стаи, както и разнообразие от услуги за приятно и забавно прекарване на свободното време. Безплатни: Интернет Повикване на такси Резервация в ресторанти Събуждане по телефона Туристическа информация Ютия на рецепция Резервация на билети Обмяна на валута Поръчка на храна от заведения за бързо хранене Платени : Паркинг Химическо чистене Пране и гладене Копирни услуги Получаване и изпращане на факс Телефонни услуги Сейф Организиране на екскурзии Rent A Car Трансфер от/до Аеро, АВто и ЖП гари Варна Тук посетителите ще открият чудесно съчетание на традиционното българско гостоприемство с модерно обслужване! Гарантирани дискретност и спокойствие за нашите гости! Хотелът разполага с безжична връзка към Интернет и с паркинг.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи