Начало » Почивки в България » Почивка на море » Почивка на море в Почивка на море във Varna » Хотел Дивеста

   
Хотел Дивеста - Почивка на море в Почивка на море във Varna
   

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Почивка на море във Varna или актуалните ни промоции.

Фотогалерия - главна снимка

Хотелът Ви предлага целогодишно луксозна, уютна и спокойна атмосфера за активна почивка, бизнес и делови срещи. Комфортната и уютна обстановка, отговаря на европейските тенденции в туристическото предлагане и откроява хотел “Дивеста” като предпочитан градски хотел, задоволяващ потребностите на всеки.

Местоположение на Хотел Дивеста:

Хотел “Дивеста” е разположен в сърцето на град Варна. В близост се намират административни сгради, кина, търговски центрове, паметници на културата - Катедралата “Свето Успение Богородично”, Варненската опера, Драматичния театър ”Стоян Бъчваров” Благоприятното местоположение се допълва от широките възможности за ползване на всички видове транспорт, с който бързо и лесно може да се стигне и до курортните комплекси к-с” Зл.пясъци”, ”Свети Свети Константин и Елена” и Албена.

Настаняване в Хотел Дивеста:

Хотелът разполага със 2 апартамента, 4 студия, 16 двойни стаи, 5 единични стаи.

Удобства в хотела:

Румсървиз, сейф, телефон, безплатен Интернет достъп, сателитна телевизия, централно отопление и климатик, възможност за плащане с дебитни и кредитни карти.

Хранене и развлечения:

Заведения

Ресторант Дивеста

Заведението разполага с 36 места и предоставя всички удобства, необходими за провеждане на бизнес срещи, семейни тържества, партита и коктейли.

Лоби бар

Хотелът разполага с лоби бар подходящ за формални и неформални срещи и Ви предлага прекрасна възможност да се насладите на чаша кафе или коктейл в изискана и стилна обстановка.

Панорамен бар

Хотелът разполага с панорамен бар, предлагащ изключителна гледка, особенно атрактивна през нощите, когато осветлението разкрива прекрасния образ на Катедралата.

Развлечения и свободно време:

Богат избор от златна и сребърна бижутерия за всеки клиент. Щанд с очила, диагностика, смяна на стъкла и рамки.

Бизнес удобства в Хотел Дивеста:

Конферентна зала

Конферентна зала с 30 места оборудвана с екран и мултимедиен проектор. По желание на клиента предоставяме и всички други необходими мултимедиини средства.

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0885 706 771

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0885 706 771
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения