Начало » Почивки в България » Почивка на море » Почивка на море в Почивка на море във Varna » Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна

   
Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна - Почивка на море в Почивка на море във Varna
   

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Почивка на море във Varna или актуалните ни промоции.

Фотогалерия - главна снимка

Сградата е построена през 2003г. и е частично разположена върху руините на ранно християнска гробница, част от западният некропол на гр. Одесос. Гробницата датира от началото на 5 век от нашата ера. Архитектът на сградата успява да запази целостта на уникалната находка, като я превръща в неизменна част от фоайето на комплекса. Хотелският комплекс работи под името Бизнес Хотел Варна до началото на 2006г, когато става част от световната хотелска верига Голдън Тюлип. Присъединяването на хотела към веригата Голдън Тюлип е както признание за качеството на предлаганият продукт, така и обещание към гостите на комплекса за една постоянно развиваща се услуга, целяща да покрие всички изисквания на пътуващите.

Местоположение на Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна:

Комплексът се намира на в централната част на гр. Варна и е една от символичните сгради на града. Разположен на броени минути от пешеходната зона, но лесно достъпен с автомобил, комплексът предлага възможности за настаняване както на бизнес гости, така и на посетители на град Варна търсещи да уловят историята и духа на морската ни столица.

Настаняване в Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна:

Хотелската част на Голдън Тюлип – Бизнес Хотел Варна разполага с 85 стаи и 5 апартамента разположени на 8 етажа. Стаите са просторни и разполагат с всички удобства необходими за приятния престой на нашите гости. Хотелът предлага стаи за непушачи, които са напълно отделени в два от етажите на сградата.

Удобства в хотела:

За удобството на гостите с продължителен престой предлагаме експресно гладене, пране и химическо чистене на преференциални цени. Бизнес услуги като принтиране, сканиране, ламиниране и др. могат да бъдат заявени в нашият бизнес център, където екип от професионалисти ще се погрижи за бързото и ефективно изпълнение на Вашата поръчка.

Хранене и развлечения:

Ресторант Его

Ресторанта е насочен основно към европейската кухня, но в предвид на честите посещения от чуждестранни гости сме се постарали да добавим в менюто и най-характерните Български ястия.
Обстановката в ресторанта е приятна и изискана без да е твърде претенциозна. Постарали сме се да предложим професионално обслужване, което сме подсладили с приятен, личен подход към всеки един от нашите гости.

Сутрин между 07:00 - 10:00 часа в ресторанта се сервира закуска за гостите на хотела. Предлагаме и закуска за външни гости или организация и подготовка на бизнес закуски.

Между 11:00 - 23:00 ресторантът е отворен за обяд и вечеря, както за гости на хотела, така и за външни посетители.

Спа и отмора в Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна:

Релакс център - Голдън Тюлип

Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна разполага с център за релакс и отмора, където нашите гости мога да се презаредят с енергия след тежкия работен ден. Центърът се състои от фитнес зала, сауна и джакузи. Използването на фитнес залата е напълно безплатно за гости на хотела. Използването на суната или джакузито се таксува - 15 лв. на час.
За да резервирате час в нашата сауна или джакузи, моля свържете се с рецепцията, за да можем да включим необходимото съоръжение.

Предлагаме и различни масажи и релаксиращи терапии в обособена зона на нашия релакс център. Ценоразпис на предлаганите услуги е публикуван по-долу. В определени часове нашите масажисти са много натоварени и за това Ви молим ако желаете да ползвате услугите им, да резервирате предварително на рецепция.

Бизнес удобства в Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна:

Комплексът разполага с конферентен център, състоящ се от три зали с капацитет 30, 60 и 120 места. В близост до конферентният център е разположен нашият бизнес център, където предлагаме пълен набор бизнес услуги.

Конферетният център на Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна предоставя идеалната възможност за провеждане на разнообразни мероприятия. Разполага с три конферентни зали с различна подредба и големина, всяка от които е естествено осветена, с възможност за затъмняване при необходимост.

Конферентна Зала Дали - 170кв.м - 120 места
Конферентна Зала Миро - 155кв.м. - 60 места
Конферентна Зала Моне - 35кв. м. - 25 места

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0885 706 771

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0885 706 771
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения