Обща информация

Хотел Лука Хелиос Бийч Обзор, Обзор

Почивка в Обзор, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Обзор или актуалните ни промоции.

Уникалното живописно местоположение на брега на морето и впечатляващият архитектурен интериор в стил Champs Elysees, заедно с огромен брой удобства, съоръжения и екстри, правят Luca Helios Beach идеалното място за семейни ваканции.

Местоположение на Хотел Лука Хелиос Бийч Обзор:

Радвайки се на красиво разположение край морето, Luca Helios Beach е хотел по програмата "All inclusive" в морския курорт Обзор на Черно море.Този крайморски имот се състои от 2-, 3- и 4-етажни сгради и се намира на 150 метра от най-близкия търговски център, на 300 метра от центъра на Обзор, на 60 километра от летище Варна и на 70 километра от летище Бургас.

Удобства в хотела:

Програмата "All inclusive" на "Лука Хелиос Бийч" Ви позволява да се отпуснете напълно и да се насладите на почивката си, със знанието, че всички ястия и многобройни услуги вече са платени. Изберете от богата гама декорирани с вкус, напълно оборудвани стаи и се потопете в интимна атмосфера. Отпуснете се в привлекателния лобибар, опитайте изискана селекция от кухни в един от 2-та елегантни ресторанта и се полюбувайте на зашеметяваща морска панорама от красивата тераса.

Хранене и развлечения:

Хотелът предлага на своите гости: кафе - сладкарница, открит басейн с бар, барбекю - ресторант на плажа и ирландски ресторант.

Развлечения и свободно време:

Фитнес център, открит басейн, плажен волейбол, тенис на маса, развлекателни програми, детски клуб, дискотека, бар, анимация.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи