Обща информация

Дружба Бей и Гардън, Кранево

Почивка в Кранево, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Функциониращ от началото на 20 век, напълно реновиран и обновен, хотелски комплекс Дружба Бей Гардън *** предлага чудесни условия за активна почивка, спорт и забавления.

Местоположение:

Уникалното местоположение и съчетанието на море, планина и естествена зеленина правят Дружба Бей Гардън *** желано място за летуване. Комплексът отговаря на всички съвременни изисквания и предлага условия за луксозно 3–звездно настаняване. Интериорът е подчинен изцяло на комфорта и уюта. Невероятна гледка към морето, пищни цветни градини и малки алеи посрещат гостите и правят престоя тук незабравим.

Настаняване в Дружба Бей и Гардън:

Разположен до самия морски бряг, Дружба Бей *** предлага впечатляваща гледка към морската шир. Новопостроените четириетажни сгради са с изчистена архитектура, вписваща се перфектно в околния пейзаж. Подчинен изцяло на нуждите на своите гости, хотелът разполага и с телевизионен кът с мека мебел, ресторант с места на открито и закрито, конферентна зала , интернет клуб, телефонни кабини, сейф, чейндж бюро, мини маркет. Дружба Гардън *** е разположен сред пищни градини, потънал в спокойствието и прохладата на оазиса от дървета и цветя. Сградите са с типична северна архитектура, решени по начин, който осигурява уединение и в същото време дава едно специално усещане за неповторимост. За това допринася и съчетанието от опушено дърво и варовик. Дружба Гардън *** вили и ВИП вили дават допълнителна възможност за лукс и удобство.

Хранене и развлечения:

Ресторант Дружба Бей е с капацитет от 200 места и предлага разнообразни и вкусни закуска, обяд и вечеря на блок маса. Умелото съчетаване на светло и тъмно дърво, изпъква на фона на типичния за региона варовик.

Ресторант Дружба Гардън е с капацитет до 180 места. Тук, на блок маса, с грижа за разнообразието, изобилието и естетиката, на гостите се сервират закуската, обяда и вечерята. Ресторантът разполага и с места за хранене на открито.


Бар & Дайнър предлага студени напитки, свежи салати, сандвичи, ястия и десерти, сервирани на самия плаж. Разполага с билярдна маса и дискотека.

Спа и отмора в Дружба Бей и Гардън:

Дружба Бей Гардън *** предлага на своите гости:

* Тенис корт
* Баскетболно игрище
* Волейболно игрище
* 2 футболни игрища
* Билярдна маса
* Тенис на маса
* 2 летни театъра
* 2 зали за танци/карате
* Дискотека
* 2 супермаркета
* Интернет клуб
* Джетове и водни колела
* Телефони за международни разговори
* Паркинг


Бизнес удобства в Дружба Бей и Гардън:

Хотелски комплекс Дружба Бей Гардън *** разполага с 3 конферентни зали, подходящи за провеждане на семинари, обучения, симпозиуми и др.

Две от конферентните зали са с капацитет до 50 човека, а третата - до 120 човека.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи