Обща информация

Хотел Sunny View North, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Прекрасен комплекс построен само на 10 минути пеш от плажа и в същото време в близост до много атрактивни ресторанти, барове и клубове в Слънчев Бряг. Апартаментите бяха проектирани от архитекти спечелили множество награди и бяха напълно завършени през април 2007. Всички апартаменти са луксозно обзаведени, напълно оборудвани и климатизирани.

Местоположение:

На 10 минути пеша от плажа.

Настаняване в Хотел Sunny View North:

Всички апартаменти са луксозно обзаведени, напълно оборудвани и климатизирани.

Удобства в хотела:

* Напълно обзаведени апартаменти * Пълно обслувжане * Денонощтна охрана * Денонощна рецепция * Климатизация * Напълно обзаведена кухня * Двустайните апартаменти имат по 2 бани * Осигурено спално белъо и пешкири – cменя се 2 пъти седмично * Всички апартаменти имат балкони/тераси * Осигурен паркинг * Осигурени шезлонги и чадъри около басейна * Отопляем централен басейн * Отопляем детски басейн * Ресторант / Бар * Асансьор до всички етажи * Кабелна телевизия * Интернет достъп * Наличие на супермаркет в близост до хотела

Хранене и развлечения:

Ресторант Сънсет Роуд допринася за спокойствието и чуството за релаксация на хотела, предлагайки избор от местна и чуждестранна кухня, включително вегетариански ястия и соленоводни менюта. Друго преимущество за ценителите е колекцията от специални Български вина.

Ресторантът разполага с над 80 вътрешни и външни места, с цел да задоволи различните вкусове на нашите клиенти. Предимство на разположението на ресторанта също така е, че може да се насладите на Вашия коктейл или ястие на басейна на хотел, чието осветление през ноща допринася за романтично и незабравимо преживяване.

Спа и отмора в Хотел Sunny View North:

Басейнът е едно от най-приятните удобства на хотела, място, където може да се насладите на спокойна атмосфера, в случай, че искате да избегнете множеството хора на централния плаж. Други преимущества са осигуреният спасител на басейна с работно време от 9 до 18 часа, както и детски басейн и площадка за игра за забавление на цялото семейство.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи