Обща информация

Хотел Котва, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

Хотел Котва се отличава с ефектна зона басейн, с декор от старовременен кораб. Вътрешните дворове са приятни както за релакс, така и за забавления. Три открити басейна са на разположение на гостите /единият е с мини олимпийски размери, а останалите два са тип мини аква - парк/. Басейните са с различно ниво на дълбочина, удобно за всички възрасти. Голяма слънчева тераса с шезлонги и чадъри, които са безплатни за гостите на хотела.


Местоположение на Хотел Котва:

Само на 250 метра от плажа, в южната част на Слънчев бряг.

Настаняване в Хотел Котва:

Котва хотел има 320 двойни стаи и 151 апартамента.

Удобства в хотела:

Хотелът се състои от два корпуса свързани с обща рецепция с просторно фоайе. Има 4-ри етажа и асансьори във всяко крило. На разположение на гостите има сейф /срещу заплащане/, голям основен ресторант и атрактивен a la cart ресторант, бар със сателитна телевизия + воден бар, игрална зала с билярдни маси, електронни игри и тенис на маса, интернет зала, сувенирен магазин + малък супермаркет, масажист и лекарски кабинет, както и добре оборудвана фитнес зала, парна баня, сауна и паркинг.

Хранене и развлечения:

Основният ресторант на хотела Котва разполага с места до 500 гости, романтична тераса и бар / заведение, където гостите могат да се възползват от прясно приготвени ястия и напитки.

Спа и отмора в Хотел Котва:

На разположение на гостите са медицински и спа център, сауна и масажи.

Бизнес удобства в Хотел Котва:

Конферентната зала е чудесна възможност за бизнес срещи и семинари в Слънчев бряг и разполага с всички съвременни аудио и видео техники.

Уеб сайт: http://www.kotvahotel.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: