Обща информация

Хотел Ариана, Китен

Почивка в Китен, България

Хотелът е уникално разположен сред прохладна букова гора на разстояние 200 метра от северния плаж " Атлиман".

Местоположение на Хотел Ариана:

Град Китен се намира на брега на Черно море на 65 км. южно от град Бургас. Съчетанието на море и гора превръщат Китен в желан и предпочитан курорт, в чийто хотели, квартири, къмпинги и мотели летуват хиляди туристи. Многобройните ресторанти, снек-барове, дискотеки, развлекателни паркове предлагат разнообразни атракции. Само на няколко километра от морския бряг се намира и красивата Странджа планина. Китен граничи с два общински центъра - Царево на 20 км. и Приморско на 5 км. Градът разполага с два плажа: * Северен плаж Атлиман - един прекрасен тих залив * Южен плаж - граничещ с река Оряшка - богата на кефал, шаран и мряна. На същия плаж е и малкото пристанище.

Настаняване в Хотел Ариана:

Хотел АРИАНА разполага с 4 апартамента и 34 стаи.

Удобства в хотела:

За гостите на комплекса е осигурен автопаркинг.

Хранене и развлечения:

Туристически комплекс АРИАНА разполага с клуб-ресторант, състоящ се от две закрити зали с по 40 места и няколко открити тераси.

Работното време на ресторанта е от 08.00-24.00 часа.

Сутрин от 08.00-10.00 часа и вечер от 19.00-21.00 часа в ресторанта на гостите на хотела се предлага закуска и вечеря на блок маса, която е включена в цената на нощувката.

Всички гости на хотела могат да използват услугите на ресторанта и извън часовете определени за блок маса. На тяхно разположение е меню, включващо различни ястия, алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и сладкарски изненади.

Спа и отмора в Хотел Ариана:

Хотел "Ариана" е идеалното място за Вашата семейна почивка. За децата сме осигурили нова детска площадка разположена в непосредствена близост до хотела, тенис на маса, електронни игри, мини футбол и билярд.

Уеб сайт: http://www.arianakiten.com/bg/

Цени →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки