Обща информация

Хотелски комплекс Палацо Бяла, Бяла

Почивка в Бяла, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Бяла или актуалните ни промоции.

Ако търсите нещо по-различно, посетете ни в Хотелски комплекс Палацо Бяла. Каним Ви да изживеете Вашата пълноценна, черноморска почивка като наши гости, далеч от шумните курорти, сред спокойствие, изискана атмосфера, превъзходна кухня и всички удобства от които се нуждаете. Ще се чувствате комфортно в приятелска атмосфера, независимо дали пътувате сами или или със семейството си.

Местоположение на Хотелски комплекс Палацо Бяла:

Palazzo Byala е хотел, разположен в центъра на гр. Бяла, област Варна и на 800 м от морето.

Настаняване в Хотелски комплекс Палацо Бяла:

Хотелът разполага с 13 двойни стаи и 2 апартамента - с изглед към морето или към централния площад на гр. Бяла.

Удобства в хотела:

Хотелският комплекс предлага настаняване в стилно обзаведени стаи. На Ваше разположение са ресторант с чудесна лятна градина, пица-бар с морска панорама, басейн, фризьорски салон. Хотел Палацо Бяла е подходящ за морски туризъм, бизнес посещения и др. Palazzo Byala e предпочитан от официалните и бизнес гости на Бяла.

Хранене и развлечения:

Ресторант

Ресторантът в хотел Палацо Бяла е едно приятно място, където посетителите могат да се насладят на богата и разнообразна кухня. Ресторантът предлага приятна обстановка, стилен интериор и отлично обслужване. Кулинарните му предложения са повече от превъзходни – автентични и оригинални рецепти както от националната, така и от световната кухня. Тук ще откриете артистична елегантност, изискан стил и внимателно обслужване. Селекцията от вина и напитки , приятно ще Ви изненада.

Пица-бар

Пица-бара е разположен на лятна тераса от която, се разкрива прекрасна панорама. към морето и към градския площад. В менюто се предлагат класически салати , пици и паста. Селекцията от напитки и коктейли, би задоволила и по-специалните Ви предпочитания.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи