Обща информация

Хотел Луксор, Бургас

Почивка в Бургас, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Бургас или актуалните ни промоции.

Хотел "Луксор" представлява сграда на три етажа с оригинален вътрешен дизайн в стилистика на древен Египет. Хотелът предлага отлични условия за съчетаване на бизнес и почивка на едно място.

Местоположение на Хотел Луксор:

Тризвездният хотел "Луксор" е разположен в самия административен и културен център на гр. Бургас. Хотелът се намира близо до Ж.П. и Автогарата и само на 150 метра от централния плаж в град Бургас.

Настаняване в Хотел Луксор:

Хотел "Луксор" предлага настаняване в 27 двойни стаи и 9 студия.

Удобства в хотела:

Хотелът предлага също така и следните услуги: пране, гладене, химическо чистене, обработка на кредитни карти (Visa, Master Card, Visa Electron, DSK, Borica), банково обслужване, таксиметрови услуги, коли под наем, интернет достъп, електронна поща, принтиране, копиране, факс, услуги, изпращане на писма и картички, събуждане и рум сървиз.

Хранене и развлечения:

Заведения

На разположение на гостите е ресторанта на хотела, предлагащ оригинални италиански специалитети и възможност за организиране на празненства със семейството или с приятели, чудесно място за бизнес обяд или вечеря.

Хотелът разполага и с луксозен Лоби бар, работещ денонощно и предлагащ подбрани напитки, отлично обслужване и рум сървиз.

Спа и отмора в Хотел Луксор:

На разположение на гостите на хотела са парна баня, фитнес

Бизнес удобства в Хотел Луксор:

Хотел "Луксор" разполага с конферентната зала, подходяща за провеждане на конференции, презентации, семинари, фирмени събрания и други мероприятия. Kонферентната зала може да бъде наета почасово или целодневно. Залата разполага с 30-35 места и е оборудвана с екран и мултимедия.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи