Обща информация

Хотел Бургас, Бургас

Почивка в Бургас, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Бургас или актуалните ни промоции.

Бизнес хотел Бургас предлага отлични условия както за бизнес срещи, така и за почивка през свободното време. Благодарение на своето местоположение в тих район с множеството магазини около него и модерното оборудване, Хотел Бургас е сред най-добрите бизнес хотели в България.

Местоположение на Хотел Бургас:

Хотел Бургас е бизнес хотел 4 звезди, разположен в центъра на град Бургас. Луксозната сграда, намираща се само на метри от Пристанище Бургас и ЖП гарата.

Настаняване в Хотел Бургас:

Хотелът предлага 28 двойни стаи и 4 луксозни апартамента.

Удобства в Bourgas:

24-часа бизнес услуги · куриер · факс · копирна машина · лап топ под наем и други Мултимедия Безжичен телефон Компютри Принтери Преводачески услуги – при поискване Кабелен и безжичен високо-скоростен интернет Конферентна зала

Хранене и развлечения в Bourgas:

Заведения

Френски ресторант La Perle Noire

Френски ресторант ЧЕРНАТА ПЕРЛА, La Perle Noire, е гордостта на Хотел Бургас. Ресторантът е подходящ за изискани коктейли и промоции, за приятелски събирания и за интимни вечери, в които добрата храна и питиета са задължителни. Майсторите в нашата кухня обогатяват непрекъснато менюто и колекцията от напитки, подбрани с най-добрите сомелиери.

Бизнес удобства в Хотел Бургас:

Конферентна зала

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи