Обща информация

Хотел Авеню, Бургас

Почивка в Бургас, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Бургас или актуалните ни промоции.

Елегантната и модерна сграда Ви предлага чудесни условия за бизнес отдих и рекреативен туризъм.

Местоположение на Хотел Авеню:

Разположен е в непосредствена близост до главния път за София, до Метро и Техномаркет, на 4 км от Летището. Хотел Авеню е 3 звезден хотел, който се намира в началото на град Бургас, на 1 км от плажната ивица.

Настаняване в Хотел Авеню:

На Вашето удобство той Ви предоставя на изключителни цени за нощувка в просторни, звукоизолирани и климатизирани стаи, студия, апартаменти и един президентски апартамент.

Удобства в хотела:

За Вашия комфорт са и редица други допълнителни услуги: сейф, коли под наем, трансфери, паркинг, пране, гладене, копирни услуги, факс услуги и други.

Хранене и развлечения:

С капацитет 150 места, ресторант "Авеню", е точното място за отпразнуване на вашите банкети,семейни тържества,корпоративни мероприятия и партита.
Със своята изискана атмосфера,отлична кухня с традиционно меню,голямо разнообразие на морски деликатеси и богата колекция от подбрани напитки задоволяват и най-изтънчения вкус.

Пренесете се в неповторимата обстановка на ресторант "Авеню".

Спа и отмора в Хотел Авеню:

Времето за релакс можете да посветите в Спортно-възстановителния център на хотела, оборудван с модерни фитнес съоръжения, сауна, инфрачервена сауна, парна баня ,джакузи.

Бизнес удобства в Хотел Авеню:

Хотел Авеню Бургас разполага с конферентнa залa с капацитет от 50-200 места, оборудванa с екран ,която е предназначена за провеждането на семинари, презентации, конференции, делови и бизнес срещи.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи