Обща информация

Хотел Атаген, Бургас

Почивка в Бургас, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотел Атаген е подходящ за настаняване при пътуване до Бургас по бизнес и за лятна почивка. Всички стаи, апартаменти и студиа са елегантно обзаведени, декорирани с оригинални на творби на бургаски художници. Интериорният дизайн е решен в естествени цветове, използвани са висококачествни материали и гостите на хотела има създадена прекрасна атмосфера за работа и за отмора.

Местоположение:

Хотел Атаген е разположен в центъра на Бургас, на 5 минути от плажа. Хотелът се намира на 12 минути с автомобил от международно летище Бургас.

Удобства в хотела:

Ресторант Атаген е стилен, с превъзходна кухня и отлична винена листа. Хотел Атаген разполага с платен подземен паркинг.

Хранене и развлечения:

Бизнес ресторанта на хотел Атаген е модерно обзаведен и предлага дискретност и лукс, съчетани с чудесна кухня. Цените са атрактивни и с големи отстъпки при организиране на бизнес и семейни тържества.
Ресторант Атаген е предпочитано място за срещи с приятели, сватбени тържества и бизнес вечери в Бургас.
Кухнята е изискана, с подбрани ястия от българската и интернационална кухня. За приготвяне на ястията се използват само свежи продукти.
Добрата храна е съчетана с превъзходна селекция от бели и червени вина, подбрани за ценители.

Бизнес удобства в Хотел Атаген:

Хотел Атаген е подходящ за организиране на бизнес срещи и семинари в Бургас. Разположен е на удобно и достъпно място и предлага две конферентни зала. Специално за организиране на семинари в Бургас предлагаме пакет от бизнес услуги, в т.ч. платен паркинг. Гостите на семинари, организирани в хотел Атаген позлват преференциални цени при избор на нощувка при нас по времен на гостуването в Бургас.
Хотел Атаген предлага за ползване две конферентни зали, които са оборудвани, а близостта му до центъра на Бургас го прави предпочитан.
Малката конферентна зала на хотела е предназначена за 12 души. Голямата конферентна зала предлага удобства за семинари до 50 души.
Залите са мебелирани удобно, осигурен е високоскоростен безжичен интернет, с което прави възможно събирането на професионалисти във всички браншове.
В залите са на разположение мултимедия, проектор, флипчарт и клипборд, според предварителната заявка може да се достави и друго оборудване, за успешното протичане на семинара.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи