Обща информация

Лайтхаус Голф Вили и Апартаменти, Балчик

Почивка в Балчик, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Балчик или актуалните ни промоции.

Гриин дистрикт е идеално разположен в сърцето на курорта и от него се насочвате направо към клуба и заобикалящото го игрище. В този архитектурен комплекс имате избор за настаняване в индивидуални, различни по размер вили или в голф апартаменти на първа линия с прекрасна гледка към морето.

Форест дистрикт e брилянтна комбинация от фамилни вили и градски къщи, разположени в сърцето на малка горичка в западната част от игрището за голф.

Лейк дистрикт e разположен в източната част от игрището за голф и включва луксозни фамилни къщи и вили-близнаци с панорамна гледка към езерото в съседство, откъдето идва и името на комплекса.

Марина дистрикт e разположен в  югозападната част от игрището и отстои на съвсем късо разстояние от морето. Предимството на комплекса е във величествените гледки, които се откриват във всяка посока по протежение на брега. Тук имате избор между къщи от различен тип: от делукс до вили-близнаци с изключителна гледка към морето.


Местоположение на Лайтхаус Голф Вили и Апартаменти:

Лайтхаус голф ризорт предлага разнообразие на вили от висок клас в Марина дистрикт.

Марина дистрикт е разположен в югоизточната част на голф игрището и е отделен от морето посредством тясна ивица земя. Предимството на комплекса са величествените гледки, които се откриват във всяка посока на брега. Тук можете да изберете измежду различен тип къщи от истински луксозни до вили-близнаци, предлагащи отлична гледка към морето.

Луксозните вили са проектирани според най-високите архитектурни стандарти и в тях са вложени най-добрите налични материали, така че да са в хармония с красотата на заобикалящата ги среда.

Общо описание: на първия етаж: просторна всекидневна, дневна с камина, кухня от отворен тип с трапезария, собствен покрит гараж, баня за гости, собствен басейн. На втория етаж се намират три основни спални и една стая за гости, две бани с джакузи, обширна тераса с изглед към морето.

Удобства в хотела:

Коли под наем
Бизнес център
Рум сервиз
Джет-ски и лодка под наем
Обслужване с лимузина
Разнообразни екскурзии
Медицинско обслужване
Консиерж

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи