Начало » Почивки в България » Почивка на море » Почивка на море в Балчик » Лайтхаус Голф Вили и Апартаменти

   
Лайтхаус Голф Вили и Апартаменти - Почивка на море в Балчик
   

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Балчик или актуалните ни промоции.

Фотогалерия - главна снимка

Гриин дистрикт е идеално разположен в сърцето на курорта и от него се насочвате направо към клуба и заобикалящото го игрище. В този архитектурен комплекс имате избор за настаняване в индивидуални, различни по размер вили или в голф апартаменти на първа линия с прекрасна гледка към морето.

Форест дистрикт e брилянтна комбинация от фамилни вили и градски къщи, разположени в сърцето на малка горичка в западната част от игрището за голф.

Лейк дистрикт e разположен в източната част от игрището за голф и включва луксозни фамилни къщи и вили-близнаци с панорамна гледка към езерото в съседство, откъдето идва и името на комплекса.

Марина дистрикт e разположен в  югозападната част от игрището и отстои на съвсем късо разстояние от морето. Предимството на комплекса е във величествените гледки, които се откриват във всяка посока по протежение на брега. Тук имате избор между къщи от различен тип: от делукс до вили-близнаци с изключителна гледка към морето.


Местоположение на Лайтхаус Голф Вили и Апартаменти:

Лайтхаус голф ризорт предлага разнообразие на вили от висок клас в Марина дистрикт.

Марина дистрикт е разположен в югоизточната част на голф игрището и е отделен от морето посредством тясна ивица земя. Предимството на комплекса са величествените гледки, които се откриват във всяка посока на брега. Тук можете да изберете измежду различен тип къщи от истински луксозни до вили-близнаци, предлагащи отлична гледка към морето.

Луксозните вили са проектирани според най-високите архитектурни стандарти и в тях са вложени най-добрите налични материали, така че да са в хармония с красотата на заобикалящата ги среда.

Общо описание: на първия етаж: просторна всекидневна, дневна с камина, кухня от отворен тип с трапезария, собствен покрит гараж, баня за гости, собствен басейн. На втория етаж се намират три основни спални и една стая за гости, две бани с джакузи, обширна тераса с изглед към морето.

Удобства в хотела:

Коли под наем
Бизнес център
Рум сервиз
Джет-ски и лодка под наем
Обслужване с лимузина
Разнообразни екскурзии
Медицинско обслужване
Консиерж

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0885 706 771

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0885 706 771
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения