Начало » Почивка в Италия » Почивка във Венеция

Почивка във Венеция

Свят на приключения във Венецианската ривиера ви очаква, ако изберете Венеция за вашата почивка!

Къде по света можете да релаксирате на плажа, да се возите с гондола, да усетите пулса на древен град и всичко това за един ден? Изберете Венецианската ривиера за своята почивка и ще получите всичко това, че дори и много повече! Независимо дали искате романтичен уикенд, разглеждане на забележителности по цял ден или пък слънце, слънце и пак слънце, Венецианската ривиера ще ви предложи всичко.

Венецианската лагуна е формирана от 32 острова като всеки от тях има индивидуален чар и характер. Толкова много векове Венеция се свързва с романтика, че дори днес тя си остава най-любимото местенце за влюбените двойки. Наистина има ли нещо по-романтично от това да се возите на гондола с любимия човек през живописните канали на града? Екскурзията до Венеция ще омагьоса всеки, независимо дали сте влюбен или свободен електрон.

Името на града идва от Венети, който е живял тук през 10ти век. Днес Венеция е по-известна като ‘Плаващия град’ или ‘града на каналите’. Перлата на Италия се простира върху 117 малки островчета в Адриатическо море и има над 400 моста. Опознайте отминалите векове на величие и разкош, докоснете се до несравнимият венециански стил и опознайте романтичната страна на рая.

Bartolomeo hotel - Северна Италия - Венеция, Италия
2 звезди 2 звезди
2* Бартоломео хотел е приятен, семеен хотел във Венеция, близо до моста Риалто.
Malibran hotel - Северна Италия - Венеция, Италия
2 звезди 2 звезди
2* Malibran хотел е разположен до моста Риалто, Венеция.
Olimpia hotel - Северна Италия - Венеция, Италия
3 звезди 3 звезди 3 звезди
3* Olimpia хотел е комфортен хотел в центъра на Венеция в непосредствена близост до Piazzale Roma. Ако се запознавате за първи път с красотите на Венеция, Олимпия хотел е чудесен избор за Вас.
Hotel Concordia - Северна Италия - Венеция, Италия
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Семейно управляваният хотел Concordia предлага изглед към площад Сан Марко. Входът се намира на Calle Larga, характерен булевард с ресторанти и барове. Стаите предлагат венециански стил от XVIII в.
Molino Stucky Hilton - Северна Италия - Венеция, Италия
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди
Hilton Molino Stucky разполага с плувен басейн на покрива и панорамни тераси с изглед към Венеция. Намира се на остров Джудека. Луксозният хотел предлага безплатен транспорт с лодка до площад Сан Марко.
San Clemente Palace Hotel & Resort - Северна Италия - Венеция, Италия
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди
Хотел San Clemente Palace се радва на уникално островно разположение и изглед към лагуната. Той е на кратко разстояние с лодка от Венеция. Тук Ви очакват луксозен уелнес център и 2 ресторанта.
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения