Начало » Почивка в Италия » Почивка в Римини

Почивка в Римини

Избягайте в италианското очарование на Римини и Католика! Римини и съседния му град Католика са оживени градчета на Адриатическото крайбрежие на Италия. Римини и Католика предлагат почивка, която свързваме с безкрайни плажни ивици, допълнени от будеща възхищение архитектура, история, интересни древни места. Освен ослепителните плажове, които хармонично оживяват с топлите води на Адриатическо море, почивките в Римини привличат все повече туристи поради появата на модерни условия за отдих и забавление.

Топлите слънчеви дни в Римини са съвършени в допълнение с топлата гостроприемност на местните жители.
Релаксирайте и се насладете на фантастичната плажна ивица на Адриатика или пък опознайте областта като проучите невероятната история, архитектурни чудеса като Арката на Августин, мостът на Тиберий, Готическата Катедрала Малатеста, замъка Сизмондо, Църквата на Сан Джовани, Piazza Cavour, централен площад, където ще намерите статуята на Папа Pope Paul V и готическото архитектурно чудо Palazzo del Podesta. Не трябва да забравяме, че Римини е най-старият град в Северна Италия и най-оживеният ваканционен курорт. Старият град със своите забележителности от римско време и сгради от епохата на Ренесанса ще ви върне в едно славно минало. Нощем блестящата перла на Адриатика и старият град са нещо, което не можете да пропуснете, а трябва да запечатате очарованието в снимка и да се похвалите след това на приятели!

Calypso hotel *** - Адриатическо крайбрежие - Римини, Италия
3 звезди 3 звезди 3 звезди
3*Calypso Хотел е разположен в центъра на Римини, Италия.
Regina хотел *** Rimini - Адриатическо крайбрежие - Римини, Италия
3 звезди 3 звезди 3 звезди
3* Regina Хотел е разположен на 3км от историческия център на Римини.
Hotel DuoMo **** - Rimini - Адриатическо крайбрежие - Римини, Италия
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Изживейте едно футуристично преживяване в този шикозен, съвременен и динамичен дизайнерски хотел, разположен в историческия център на оживения крайморски град Римини.
Grand Hotel Rimini & Residenza ***** - Адриатическо крайбрежие - Римини, Италия
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди
Гранд хотел Grand Hotel Rimini и Residenza е заобиколен от голям парк. Той се намира срещу делфинариума в Римини и на 10 минути пеша от жп-гара Римини.
Почивка в Италия - Римини 2017

Пролет/есен 2017 на почивка в Италия - ваканционна програма за почивка в Римини в 4-звезден хотел на обогатен полупансион с включени самолетни билети, трансфери от/до хотела и включена в пакетната цена екскурзия.

 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения