02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Обща информация

Почивка в Португалия - Лисабон и Алгарве, пролет/есен 2019

Едноседмична почивка в столицата и южната част на Португалия през 2019 г.

Португалия е страна с богата традиция в мореплаването и откритията, и е разположена на Иберийския полуостров на брега на Атлантическия океан. Богатата история на страната е повлияла трайно върху нейната култура, като е забележително мавританското и ориенталското влияние в архитектурата и изкуствата.

През последните 3 хилядолетия Португалия е свидетел на постоянно движение на различни цивилизации - финикийска, гръцка, келтска, картагенска, римска и арабска, всички тези култури са оставили своите следи. През XV век морските изследователи на Португалия, водени от Васко да Гама, откриват нови територии, което води до създаването на отвъдокеанска империя.

Подарете си една слънчева ваканция и вдъхновяваща екскурзия с емоции и разнообразни преживявания в Португалия през пролетта и есента на 2018г.!

Резервация

Цени и условия

Хотели

Допълнителни екскурзии

Оценка от наши клиенти, пътували по програмата (36 оценки)

4.5

Програмата като цяло

4.3

Представителя на Профи Турс

4.4

Допълнителните екскурзии

4.6

Трансферите и автобусите

4.2

Полетите

Оценка за Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве (20 оценки)

4.1

Хотела/хотелите като цяло

4.3

Съотношение качество/цена

4.3

Местоположение

4.3

Персонал/обслужване

4.2

Стаи/настаняване

4.1

Храна

Оценка за "Tryp Caparica Mar" 4*/ hotel "Yellow Montegordo" 4* (13 оценки)

4.2

Хотела/хотелите като цяло

4.0

Съотношение качество/цена

4.0

Местоположение

3.9

Персонал/обслужване

4.2

Стаи/настаняване

3.5

Храна

Отзиви от наши клиенти, пътували по програмата (14)

 

18 октомври 2018

СТЕФАН ШИШКОВ

"Tryp Caparica Mar" 4*/ hotel "Yellow Montegordo" 4*

всичко е отлично хотел,местоположение обслужване по стаите храната има какво да се желае

 

18 октомври 2018

Спаска Топузова

Изключително сме доволни от екскурзовода Марияна- много добра,знаеща и организирна. С най-голямо удоволствие бихме пътували отново с нея.

"Tryp Caparica Mar" 4*/ hotel "Yellow Montegordo" 4*

Хетелът е добър, на брега на морето. Единствено не ни хареса, че бяхме настанени в стаи в задната част на хотела и до нас се намираха абсорбатори и цяла нощ бръмчаха и беше трудно да се спи.

 

10 октомври 2018

Калина Пиперкова

Мисля,че Ещорил няма място в програмата на доп.екскурзии,за сметка на повече време в Синтра. Хотелът в Монтегордо е доста примитивен,може да се потърси алтернатива. И да споделя,че заплатих пълна цена за трима ,а дъщеря ни беше на 3-то допълнително легло?

"Tryp Caparica Mar" 4*/ hotel "Yellow Montegordo" 4*

Добър,с лоша организация

 

09 октомври 2018

МАЯ ТЕМЕЛАКИЕВА

Организацията на място беше добра. Може да се помисли за допълнителните екскурзии да не бъдат толкава натоварени с градове за разглеждане за един ден. Моето мнение и това на повечето хора от групата е, че вашият представител /Марияна/ все още не подготвен достатъчно за работа в Поргугалия.

"Tryp Caparica Mar" 4*/ hotel "Yellow Montegordo" 4*

Нормални хотели за 4*

Продължавайте в същия дух. Ще се възползвам от вашите услуги и догодина.

 

26 септември 2018

НИНА ВЪЛОВА

Представителят Мариана Димитрова е изключително подготвен екскурзовод. Заля ни с много изчерпателна информация за историята на страната, за настоящето и, за храната, за културата. Показа ни всичко, което беше предвидено в програмата. Неприятно впечатление и сериозно РАЗОЧАРОВАНИЕ, обаче предизвика нежеланието и да осъществим трансфер до Лисабон в последния ден преди отпътуването. На мене лично ми беше казано, че след освобождаването на стаите ще отидем в Лисабон и ще можем да разгледаме Окенариума или нещо друго по желание. Оказа се че трябваше да стоим СЕДЕМ часа /от 12 до 19 часа/ в и около хотела или сами да си организираме пътуване до Лисабон. Това нямаше да е проблем но за зла беда такситата стачкуваха и за повечето хора стана невъзможно отиването в града. Лошо впечатление направи и Мариана, която ни заяви, че който ни е обещал в София програма в последния ден, да дойде да си я изпълни!!!!!!!!! Изобщо останах с впечатление, че липсваше и най-малкото желание да ни съдейства, за каквото и да било извън програмата. Още повече, че хотелът разполагаше с шатъл до Лисабон. За него разбрахме в последния момент. Много лошо впечатление направи изказване, че за съжаление всички екскурзии ще се състоят, защото има достатъчно записани, а в предишната група предпочели да ходят на плаж и така и тя си почивала. Не зная от къде се получава недоразумението , но на практика 90% от хората споделиха, че последният ден и това БЕЗУМНО ЧАКАНЕ е развалило хубавите впечатления за програмата до момента. Аз съм ваш постоянен клиент и отново бих пътувала по други ваши програми, но не и ако са съвместни с БОХЕМИЯ. Много съм разочарована! Последният ден съсипа всичко! Съжалявам...

"Tryp Caparica Mar" 4*/ hotel "Yellow Montegordo" 4*

 

20 септември 2018

Звездомир Драгански

Нашият екскурзовод Марияна беше перфектна. Бих пътувал отново с нея. Организацията беше също перфектна. Продължавайте така.

"Tryp Caparica Mar" 4*/ hotel "Yellow Montegordo" 4*

Хотелът е много добър.

Продължавайте така. Надявам се да пътувам отново с Профи Турс.

 

05 юли 2018

Лияна Господарска

За екскурзията до Синтра да се предвиди цял ден.Кашкайш и Ещорил може да не се посещават.

 

25 октомври 2017

Румяна Митева Стоян Митев

Много добре подбрани дестинации за екскурзии с разнообразни забележителности и история.

Отново бихме ползвали услугите ви при интересни дестинации.

 

21 юни 2017

МИЛЕН ЮНИЦКИ

Благодарим на Деница за професионализма.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

Yellow Montegordo 4* е по-хубав

 

21 юни 2017

СВЕТЛА ТОДОРОВА

Ленко.....това рядко срещано име отлично приляга на рядко срещан талантлив екскурзовод, а е толкова млад! Уважавайте го, насърчавайте го и му дайте шанс да работи дълго за Вашата компания и да израстнеш, като един от най-добрите български екскурзоводи, защото е роден за тази професия.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

В ресторанта на хотела в Ангарев ни обслужваше многоброен, но не особено любезен персонал, чиято основна задача беше да ни следят какво количество храна консумираме!

Доволни сме от Вашата туристическа услуга и в бъдеще при подходяща дестинация за нас с удоволствие бихме Ви се доверили! Желаем Ви още повече доволни клиенти!

 

19 юни 2017

Елена Николова

Екскурзоводът Ленко се държеше изключително професионално.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

 

19 юни 2017

ВАСИЛКА ВОЙНОВА

Всичко в тази дестинация беше много добре организирано и изпълнено.Вашият представител е отличен професионалист-знаещ, можещ и умеещ да създава добра атмосвера

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

 

19 юни 2017

БИСЕРА НИКОЛОВА

Отлична организация на място, чудесен представител. Някои от допълнителните екскурзии бяха на доста далечно разстояние, което беше малко изморително

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

Храната предоставяна на вечеря в хотел Yellow Montegordo 4* беше значително по-добра и по разнообразна в сравнение с тази в хотел Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон

 

18 юни 2017

Татяна Пенчева

Според мен съчетаването на 3- 4 градчета на ден в допълнителна екскурзия е много... Би трябвало да няма повече от 2 , за да има повече свободно време за разходка, пазаруване и наслаждаване на атмосферата на прекрасните кафета, ресторанти и природа. За представителя и организацията нямам никакви забележки.

Tryp Lisboa Caparica Mar 4* Лисабон / Yellow Montegordo 4* Алгарве

Нямам, доволна съм от вас. Пътувах миналата година за Испания и тази за Португалия с вас, доволна съм, препоръчвам ви като много точни и коректни. С удоволствие ще пътува пак с вас.

  1364лв - 1484лв
3+4 нощувки HB, самолет, трансфери
седмична промоция

Резервирай

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки