Начало » Екзотични почивки » Почивка в Кения

Почивка в Кения

Ваканцията в Кения е нещо, което няма никога да забравите, дори ако сте заклети пътешественици, които са обиколили половината земно кълбо. От белите пясъци на Бамбури Бийч до пленителното спокойствие на Килифи, почивките в Кения предлагат едни от най-прекрасните плажни приказки по света. Кения е идеален избор и за тези от нас, които искат да избягат от зимния студ и да се впуснат в топли и интересни приключения. Когато си избирате пакет за почивка в Кения няма начин да не разгледате първо най-забележителните курорти, които привличат туристи от цял свят.

Почивки в Кения- Сафари столицата на Африка

Кения е прочута със своите сафари почивки и това никак не ни учудва. Благословена с един разнообразен див свят и прекрасна природа, Кения ще Ви изненада с незабравимите си гледки. Североизточна Кения е по-неразвита, но останалата част от тази чудна страна запленява туристите с прекрасните плажове, забележителна природа, езера и огромната планина Кения, най-високата планина в Кения и втората по височина планина в Африка (след Килиманджаро).

Богата култура и разнообразие само в Кения! Човек може да разпуска по много начини в Кения. Танците са едни от най-любимите занимания на местните, както и филмите, и футболните мачове. Искате ли да се докоснете до истинската Кения? На едно сафари в Кения Ви очаква среща със слонове, жирафи, зебри, лъвове и нозорози. Морският свят тук също е едно безценно богатство.

По-любопитните от Вас ще се зарадват на националните паркове на морския свят, където ги очакват едни от най-прекрасните местенца за гмуркане на света. Готови ли сте за една различна почивка и преживяване, за което думите никога не стигат?

Severin Sea Lodge  - , Кения
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди

Директно на прекрасния плаж Бамбуру заобиколен от палми. Момбаса е на около 18 км. от хотела.

Serena Beach Hotel & Spa  - , Кения
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди

Намира се на 22км северно от летището в Момбаса, заобиклен от тропически градини, разполагащ се на голяма площ, отличава се с вкус към детайлите и е построен в стила на местното село Саухили, които са обитавали района от 13 век. Възможности за развлечения, шопинг и др. са в непосредствена близост до хотела.

 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения