02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Обща информация

Резервация

Цени и условия

За хотела

Оценка от наши клиенти, пътували по програмата (42 оценки)

4.5

Програмата като цяло

4.6

Представителя на Профи Турс

4.4

Допълнителните екскурзии

4.6

Трансферите и автобусите

4.2

Полетите

Оценка за Hotel Vittoria 4* (4 оценки)

3.8

Хотела/хотелите като цяло

3.7

Съотношение качество/цена

4.2

Местоположение

4.8

Персонал/обслужване

3.3

Стаи/настаняване

4.0

Храна

Оценка за Хотел Vittoria 4* (34 оценки)

4.2

Хотела/хотелите като цяло

4.5

Съотношение качество/цена

4.7

Местоположение

4.6

Персонал/обслужване

4.1

Стаи/настаняване

4.2

Храна

Отзиви от наши клиенти, пътували по програмата (18)

 

09 октомври 2018

Виолета Куртева

Представителя на Фирмата беше на ниво, за което й благодаря, стараеше се всички да бъдат доволни, даде всичко от себе си, но... бях разочарована, че няма да посетим Венеция, аз за нея отидох и предварително бях платила, но... уви.. не стана. Профи Турс беше любезна и веднага ми върна паричките, но това не ме удовлетвори... Предлагам да не се уверяват следващия път клиентите, че всички екскурзии са сигурни, защото има разочаровани и то не само аз,други бяха платили пакети, но...ДА ама НЕ, да пише в офертата за нужния брой за да се състои, но да не се взимат предварително пари, а на място, за да няма празни надежди или да се прибавят към задължителни платени, като предпочитани обекти.

 

06 октомври 2018

Красимир Евтимов

Бъдете по-внимателни с категорочното мнение за това, че дадена екскурзия непременно ще се осъществи. Записахме се за Венеция, тя не се състоя. За малко да отпаднат и Флоренция и Равена.

Hotel Vittoria 4*

 

01 октомври 2018

Миглена Димитрова

Относно представителя на туроператора Стефан-изключително интелегентен , възпитан , знаещ.

Хотел Vittoria 4*

 

17 септември 2018

Тодорка Колева

Страхотна организация,всичко беше организирано перфектно.Относно екскурзиите съм възхитена от компетентността на екскурзоводката Анна.

Хотел Vittoria 4*

Хотелът беше перфектен,всичко беше на високо ниво.Храната беше много вкусна.

Поздравления за безупречната организация.

 

17 септември 2018

Цонка Тодорова

Благодарим Ви,всичко беше организирано много точно. А екскурзоводката Анна беше на много високо ниво.Много внимателна и компетентна,останахме очаровани от добрата организация-изпращане,посрещане,екскурзии,хотел.

Хотел Vittoria 4*

Възхитени сме от обслужването в хотела и ресторанта.

Благодаря Ви за прекрасната почивка и многото екскурзии.Пожелаваме Ви много успехи и доволни клиенти.

 

17 септември 2018

Милка Костуркова

Полетите не бяха организирани добре в резултат на което загубихме 2 дни. Искам да изразя своето възхищение от екскурзоводката Анна Стоилова - това е един професионалист, готин човек, любезен и т.н. Винаги отговаряше на нашите запитвания и въпроси.Компетентна и запозната с историята и материята за която разказваше.

Хотел Vittoria 4*

Хотелът беше с отлично местоположение, обслужването и храната бяха перфектни. Недостатък е че е разположен на главна улица - адски шумна до късно и сутрин рано. Аз лично не можех да спя нормално. Затваряхме вратите и капаците за да изолираме шума и по този начин не можеше да влиза чист въздух. Изгедът ни бише към стена и малко море.Хибаво е ресторантът да има и тераса или маси за хранене на вън. Времето е приятно и е хубаво да вечеряш на открито.

Например за разпределението на стаите. Може да се помисли напр. за стая с изглед към морето и с екстри да е по скъпо, а имеше стаи по-малки с по-тесни тераси и никакъв изглед - стена, да са значително по-евтени. Също така да се помисли за друг хотел. Просто много хора се оплакваха от шума и някои дори искаха да ги преместят. Ще се радвам ако съм била полезна.Поздрави.

 

05 август 2018

Боряна Рангелова

Хотел Vittoria 4*

Страхотен хотел,страхотно място,добри стаи ,любезен и усмихнат персонал искащ винаги да помогне и направи това ,което ние почиващите искаме ,страхотно изпращане от собственика на хотела с програма за почиващите а по-късно дори и на обслужващият персонал ,присъствие на собственика цялата вечер заедно с почиващите ако трябва да бъда кратка СТРАХОТЕН ХОТЕЛ.

 

23 юли 2018

ДИМИТРИНКА АТАНАСОВА

чудесна екскурзия с незабравими спомени

Хотел Vittoria 4*

отличен

Догодина на Тенерифе

 

15 юли 2018

РУМЯНА КВАЧКОВА

Всичко беше перфектно организирано.

Хотел Vittoria 4*

Поздравления за хотела,наистина надмина очакванията ми,заради него пак ще се запиша на същата почивка. Много ми хареса,че е на една крачка от плажа и центъра, има и страхотен басейн и персонала беше много любезен и мил. Много съм доволна от престоя там.

Благодаря на екипа на Профи турс за невероятната почивка в Ричоне.

 

06 юли 2018

Татяна Кичукова

нямам препоръки, всичко беше добре организирано.

Хотел Vittoria 4*

Добре подбран хотел

 

05 юли 2018

Радка Бойчева

Представителя Ви беше на ниво. Организацията на място много добра.

Хотел Vittoria 4*

Хотелът и местоположението му перфектни. Храната и напитките в ресторанта на много добро ниво

 

10 октомври 2017

Маргаритка Венкова-Василева

Изказвам възторга ми и на моя съпруг от Машия представител на място - Мариана Димитрова - това е истинска находка, такава компилация от компетентност, учтивост, човечност, уважаващ всеки един от почиващите, толкова знаеща, така омайващо разказваща и толкова изчерпателно и разбира се хубава. Допълнителните екскурзии, които ние избрахме и направихме - Венеция, Флоренция, Сан Марино, Болония бяха чудесно организирани, изключая екскурзоводите във Венеция и Флоренция, но знаем, че сте задължени да ползвате местни екскурзоводи. Много им трябва за да достигнат нивото на Мариана. Организацията на място беше изключителна, благодарение на Вас и на представителя Ви там - Мариана. Да сме живи и здрави ще следим къде ще бъде догодина Мариана за да отидем там.

Хотел Vittoria 4*

Хотела беше прекрасен за което приемете поздравите ни за избора - локация чудесна, обслужване, чистота чудесни, персонал слънчев. Храната доволно, вкусна, разнообразна и поднесена с много настроение и любезност от което независимо, че не е нашата куня ти е безкрайно вкусна. Съотношението между качество и цена на супер ниво. Продължете и през следващата година взаимоотношенията си с този хотел.

Изказваме най сърдечната си благодарност и възторг от Вашата сътрудничка Деяна Чолакова с която имахме контакт по резервацията и оформлението на договора и документите по пътуването. Коректна, точна, любезна. Всечко което ни даде, като информация се покри напълно там. Благодаря и и казвам дай боже повече такива млади, знаещи за какво са на това работно място хора и най-вече възпитани хора! На целия екип на Профи турс желаем здраве, все повече доволни клиенти като нас, защото ние Ви ползваме вече няколко пъти и едно пожелание-забележка - уважавайте Вашите клиенти, които Ви предпочитата и нека бонусът към тях да бъде наистина бонус, а не символика. Бъдете живи и здрави - г-жа Венкова-Василева и г-н Василев

 

08 октомври 2017

Маргарита Тошева

Мариана Димитрова /рабрах, че е служител на Бохемия, Варна/ е перфектен гид - не само интелигентна и с богата култура, но и гид, който отговаря на въпросите на туристите, както се казва, преди да са й ги задали. Отдавна не бях имала късмет да летувам с такъв професионалист. Доволна съм и от екскурзиите, а по организацията на място нямам забележки.

Хотел Vittoria 4*

Хотелът е отличен, с перфектна локация, имам някои забележки относно предоставената ми стая и обслужването в ресторанта, но като цяло те не могат да повлияят на положителната ми оценка.

 

21 септември 2017

ИРЕНА МАРИНКОВА

Прекрасни сте ! Благодаря Ви !

Хотел Vittoria 4*

 

13 юли 2017

Веска Георгиева

Нашата Мариана, както и казвахме,се оказа ерудиран човек с много знания.Умееше да поднася информацията и сериозно,и забавно-според настроението на публиката, но винаги с много премерен изказ.Разказваше увлекателно и изчерпателно, така че и такива като мен, дето все питат, да са доволни.Нямам препоръки, тъй като всичко беше много добре организирано. Тръгваше се точно навреме и можеше спокойно да се разгледат набелязаните обекти.

Хотел Vittoria 4*

Макар да не знаех езика, нямаше езикова бариера. Персоналът си вършеше работата с настроение и внимание към почиващите.

Да е живот и здраве пак бих избрала вас. Разказала съм на приятели и колеги колко съм доволна и колко градове можах да видя.

 

06 юли 2017

Явор Христов

Много натоварена програма с допълнителните екскурзий,но екскурзоводката беше компетентна и организирана,похвала на Мариана,а също и на управата на хотела

Хотел Vittoria 4*

Браво

 

05 юли 2017

Венета Христова Ловджиева

Представителят /Мариана/беше много компетентна , знаше много и научихме доста неща,но не всичко успяхме да запомним ,защото много история много събития и факти. Допълнителните екскурзии бяха добре организирани и видяхме доста неща за малко време.Полетът на връщане беше твърде късно и това затрудни хората извън София.

Хотел Vittoria 4*

Всичко беше много-добро с изключение на храната ,която на мен не ми допадна, но това е въпрос на вкус.

 

04 юли 2017

ИВАНКА ВЕСЕЛИНОВА

Имахме невероятен късмет с Марияна. Страхотна е! Отлично организира и осъществи допълнителните екскурзии, с много сърце се грижеше за комфорта и спокойствието на всички! Безкрайна благодарност за нейната всеотдайност!

Хотел Vittoria 4*

Не мисля, че при една и съща цена трябва да се настаняват хора в стаи без изглед, с тераса гледаща към стена и двойно по-малка баня. Иначе хотелът е чист и поддържан, обслужването е много добро, храната също е добра.

Адмирации за качествената услуга! 😀

  0лв
7 нощувки НB, самолет, трансфер

Резервирай

Почивка в Италия - гарантирани групи

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки