02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Обща информация

Почивка в Италия - Калабрия, Марина ди Мандаторичо 2018

Едноседмична почивка в Южна Италия - Калабрия, на плажа през юни и септември 2018

Кала́брия e област /административен регион/ в Южна Италия с население от 2+ млн. и граничи на север с регион Кампания, на запад с Тиренското море, а на изток и на юг с Йонийското море. Месинският пролив отделя региона от Сицилия.
Калабрия е представлява полуостров, който се намира на върха на италианския ботуш. Този регион в Италия придобива все повече популярност у нас, тъй като бива препоръчван от италианците като бюджетна морска почивка без да има евтин привкус. Като най-южната област на континентална Италия лятото там е меко казано много горещо, но юни и септември са идеални за вашия отдих там.
В случаи, че се озовете пригладнели по обяд пред някоя тратория и бихте желали нещо различно и типично, Калабрия може да се похвали и с изобилие от местни хранителни продукти и специалитети. От месните изделия това са Ндуя /салам-пастет/, Гуанчиале /бакалару, сушено месо/, Калабрийската сопресата /пикантен суджук/, Калабрийско капоколо /колбас от филе/ и др. От сирената можете да опитате Качокавало Силано, Пекорино дел Полино /овче/, Пекорино дел Монте Поро /свежо овче сирене/, Рикота афумиката кротонезе, Джунката /крема сирене/, Рикотоне салате /типично местно сирене/. А ето и някои от калабрийските печива - Пане ди Черкиара или Пане ди Маргоне, Сгута /хляб, обвит около сурово яйце и така изпечен/, лук тропеа, Меланзана роса ди ротонда /печен червен патладжан/, Лентичия ди Мормано /леща/ и тн.

Резервация

Цени и условия

Хотели

Оценка от наши клиенти, пътували по програмата (11 оценки)

3.4

Програмата като цяло

2.9

Представителя на Профи Турс

3.2

Допълнителните екскурзии

4.3

Трансферите и автобусите

4.4

Полетите

Оценка за "Club Esse Costa dello Ionio" 4* (11 оценки)

3.5

Хотела/хотелите като цяло

3.6

Съотношение качество/цена

3.5

Местоположение

4.4

Персонал/обслужване

4.1

Стаи/настаняване

3.9

Храна

Отзиви от наши клиенти, пътували по програмата (5)

 

04 октомври 2018

Мариела Атанасова

Като цяло съм доволна, а забележките ще ги напиша по-надолу в анкетата.

"Club Esse Costa dello Ionio" 4*

Хотелът е чудесен, но в сезона! Тук е мястото да споделя, че съм изключително разочарована от факта, че не бяхме предупредени, че нищо там не работи вече. Никоя от активностите! А много бяхме отишли там заради част от тях! В тази връзка уведомихме водачката ни там, че имам претенции към платената цена. Като изключим този факт, съм доволна.

 

02 октомври 2018

Диана Шкодрова

Всичко беше на изненадващо високо ниво. Може би само при последната екскурзия до Бари имахме известен дефицит на време, но въпреки това беше интересна и приятна.

"Club Esse Costa dello Ionio" 4*

Приятен хотел, с приветлив и любезен персонал.

Надявам се да продължавате да работите така компетентно и ефективно.

 

26 септември 2018

АНТОАНЕТА ЯНЧЕВА

Да се начали броя на желаещите за екскурзии, за да не пропадат

"Club Esse Costa dello Ionio" 4*

 

20 септември 2018

Жана Петрова

Представителя добре подготвен. Допълнителните екскурзиите неатрактивни, в повече и доста скъпи.В селището Марини и т.н., където бяхме настанени в клуб "ЕSSЕ" има невероятен замък, построен от двама братя, сега принадлежащ на кметството, който сами открихме и е добре да бъде посетен.Безплатно е.

"Club Esse Costa dello Ionio" 4*

Добра инфраструктура, храна,басейн, плаж, аниматори, безплатни чадъри и шезлонги. Препоръчваме клиентите Ви да бъдат усведомени за многобройните камъни във водата. Даже организирахме почин: "Да изчистим плажа на Калабрия от камъни" - всеки почиващ да си вземе поне по 10 камъка. Аз си взех 40 средни и 2кг. дребни. Ще си направим за спомен картина от тях.

Да не се премълчават негативите за съответните дестинации. Лично аз, ако не бях разпитвала подробности за плажа и морето, нямаше да бъда информирана за камъните. Почти всички почиващи бяха неприятно изненадани от камъните в морето, инфорирани бяха само още две семейства. Това не е добре.

 

06 юли 2018

ДАНИЕЛА СЛАВОВА

Водачът на групата, за който давам лоша оценка, познава историята на Италия като цяло, но не притежава организационни умения да води група. Местните ексурзоводи бяха на ниво (с малки изключения, но представителят на фирмата не изискваше предварителна информация за програмата в съответните градове. Все едно беше на екскурзия и където го заведат, там. Това създаде дискомфорт на групата. Нямам забележки към италианския тур оператор, особено шофьорът беше изключително коректен и на моменти компенсира лошото представяне на водача.

"Club Esse Costa dello Ionio" 4*

  0лв
7 нощувки HB, самолет, трансфер

Резервирай

Почивка в Италия - гарантирани групи

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки