02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Обща информация

Резервация

Цени и условия

За хотела

Оценка от наши клиенти, пътували по програмата (57 оценки)

4.3

Програмата като цяло

4.2

Представителя на Профи Турс

3.4

Допълнителните екскурзии

4.7

Трансферите и автобусите

3.6

Полетите

Оценка за Хотел Cavanna 4* (48 оценки)

4.0

Хотела/хотелите като цяло

4.0

Съотношение качество/цена

4.7

Местоположение

4.1

Персонал/обслужване

4.0

Стаи/настаняване

4.2

Храна

Оценка за Cavanna 4* (6 оценки)

4.2

Хотела/хотелите като цяло

4.1

Съотношение качество/цена

5.0

Местоположение

4.4

Персонал/обслужване

4.3

Стаи/настаняване

3.8

Храна

Отзиви от наши клиенти, пътували по програмата (30)

 

07 август 2018

Антоанела Кузманова

Представителя - Августина е истински професионалист. Всичко по отношение на организирането и провеждането на екскурзиите беше на ниво с много познания и поднесено по много интересен и заинтригуващ начин. При настъпването на проблем в хотела се отзоваваше и той беше разрешаван своевременно.

Хотел Cavanna 4*

Хубав хотел, чист с отзивчив и вежлив персонал. Много добо местоположение. Храната вкусна и разнообразна.

 

22 октомври 2018

Татяна Крумова

Всичко беше добре организирано и добре изпълнено .

Cavanna 4*

Хотел е разположен на място което надмина всичките ми очаквания.

Благодаря на целия екип за всичко което прави за да се чувствам винаги доволна и щастлива,че съм предприела пътуване с Профи Турс.Лично благодаря на Деяна Чолакова за точността и коректността.

 

22 октомври 2018

Мариела Маркова

Августина е страхотно попадение -компетентна, контактна, отзивчива и човек, който наистина разбира и си обича работата. За допълнителните екскурзии- би било добре в Мурсия да има повече свободно време.

Хотел Cavanna 4*

Много чист хотел, с големи и просторни стаи с невероятна гледка и отлична локация.

 

16 октомври 2018

Валерия Димова

Благодаря за чудесната програма , местенцето е красиво и много спокойно, всичко беше ОК, особено стаята с приказното вю към малкото море!Ще продължавам да пътувам с вас , защото сте коректни и точни!

Cavanna 4*

Приятен хотел, чудесна локация, но много шумен, особено в ресторанта!Стаите се почистваха ежедневно , прекрасна гледка фронтална имахме към малкото море и това беше уникално изживяване.

Успех на фирмата и вие ме спечелихте за пореден път за ваш потребител!

 

12 октомври 2018

Татяна Аллен

Мнението ми за Августина Даскалова е отлично - много компетентна, с много познания, комуникативна, беше винаги на разположение. Ние имахме 2 допълнителни екскурзии - Мурсия и Картахена. За последната нямам забележки, но, при екскурзията в Мурсия се получи разминаване между описаното в програмата и изпълнението. Посещението на Катедралата и разглеждане на Църквата "Сан Хуан".... не се състоя, беше ни оставено за свободното време, както и посещението на музея на Салзило. За последния ни беше казано, че е на около 20 минути пеша от центъра. В дадените ни 2 свободни часа беше невъзможно да се посетят тези обекти и като цяло самата екскурзия беше нещо като "виртуална" разходка, която може да се направи и от компютъра. Е, атмосферата и някои красиви сгради си заслужаваха донякъде, но почти всички от групата бяхме 20-30 минути по-рано на мястото за отпътуване, което беше показателно. Все пак имаше включено допълнително посещение на някакъв храм /мисля, че беше на светицата на града/, което беше интересно. Като препоръка бих казала, че тази екскурзия трябва да се прецизира в съответствие с разстояния, място за спиране на автобусите, посещения, времетраене /може да се тръгва 1 ч. по-рано/.

Ще се радвам да бъдем отново ваши клиенти, а като препоръка - вашите представители на място да бъдат толкова добри, както беше и сега.

 

09 октомври 2018

МАЙЯ ОРЕШКОВА

За представителя на Профи турс, допълнителните екскурзии и организацията давам моите адмирации. Августина ни предложи още 2 опознавателни екскурзии от които се възползвах. Допълнителните екскурзии на мен ми идват в повечко :), няма как за реални 5 дни да се направят допълнителни 4 екскурзии. Подчертавам за мен. Дестинацията е разкошна, надявам се пак да я посетя. ;) И в автобуса и при полета беше много студено. 17 градуса не е Ок температура за седящи хора. Знам, не зависи от вас. Огромно благодаря за невероятното изживяване на тази неподозирана за мен дестинация!!!

Cavanna 4*

Храната в Izan Cavanna е под всякаква критика. От виното получавах киселини(чак на 3-та вечер се усетих, че са от него); храната-еднообразна, общо взето зле приготвена/за Испания/. Персоналът на рецепцията - абсолютно незаинтересован от проблеми извън настаняване. Това в 4 звезден х-л? Бих останала в него пак, но без изхранване. И ако има фризер в хладилника. Стаи-нормални, е, не като за 4*, но биват. Местоположението е топ.

Пак ще напиша : разкошна дестинация. Много, много благодаря!!!

 

17 септември 2018

НИКОЛАЙ АНДОНОВ

Mястото е добро за почивка, но сме разочаровани, че не се проведоха екскурзиите , които бяха платени още в България. Аз очаквам да ми бъде визстановена сумата за тях, но основното е ч е не се проведоха. В крайна сметка плаж и басейн има на много места, но тези забележителности, които пропуснахме, уви не. За съжаление нямаме възможност да летим с всяка екскурзия, а и видно от резултата няма никаква гаранция,че ще се случат екскурзиите. От 10 години летим всяка пролет и есен, но за първи път попадаме в подобна ситуация, затова сме разочаровани.Иначе самото място може да бъде препоръчано, но без екскурзии според мен то е за семейства с много малки деца и възрастни хора.

Cavanna 4*

Чисто и спретнато въпреки,че не е 4 звезден.

 

06 юли 2018

Елена Жекова

Представителят на Профи Турс Августина беше изключително отзивчива и любезена. Екскурзиите бяха много добре организирани, макар че не всичките обявени предварително екскурзии се осъществиха.

Хотел Cavanna 4*

 

06 юли 2018

Жанет Томева

Като цяло екскурзията беше добре организирана,представителя положи задоволителни усилия за да направи почивката добра.

Хотел Cavanna 4*

 

05 юли 2018

Антоанета Филева

Да бъдат включени чадъра и шезлонгите на плажа в цената. Хотелът е голям с много туристи и по обед и на вечеря някой път не се намират места.Иначе персоналът е любезен и не отказват съдействие.

Хотел Cavanna 4*

Добър,отлично разположение.

 

05 юли 2018

Радка Попова

Единственото, което винаги липсва е повече свободно време на екскурзиите и ден за шопинг. Мястото е добро, хотела е чудесен, екскурзоводката също беше на ниво.

Хотел Cavanna 4*

Хотелът е хубав, на хубаво място, само храната е малко еднообразна. Чисти стай.

По-подробно обяснение за екскурзиите и самото място, на което човек отива. Да има ден и за шопинг в околностите, особенно, когато не се състоят дадени екскурзии.

 

05 юли 2018

Валери Първанов

Изключително сме доволни от вашия представител Августина в Ла Манга -много загрижена за удобствата на туристите,с обширни познания за страната и областта които и споделяше с нас перфектна организация на място от нейна страна

Хотел Cavanna 4*

Хотела се нуждае от реновиране ,но може би тогава няма да бъде на тия цени .Иначе персоналът е любезен и отзивчив.

Бихме пътували с вас по всичките ви дестинации ,където не сме били.Много добра и коректна организация.Полетите специално за нас не са удобни ,защото сме от провинцията и трябва да пътуваме през нощта ,но това са явно възможностите.

 

25 май 2018

Диана Мигдина

Всичко беше прекрасно. Благодаря. Имахме почивка мечта.

Хотел Cavanna 4*

 

21 май 2018

Гинка Димитрова

Представителката беше компетентна и ни обясняваше добре на всяко наше запитвяане. Но няма табло на български език в хотела за информация. Имах чувството, че сме за запълване на хотел им.

Хотел Cavanna 4*

Да се избират по нови хотели. Да не са толкова огромни.

 

21 май 2018

ГЕРГАНА ГРАМАТИКОВА

Полетите са безкрайно тежки, особено тези на отиване.Повечето хора идват на летището от Пловдив и Варна без дори да са лягали.На следващия ден има дълга изморителна разходка за запълване на времето, от която хората не разбират много, тъй като са съсипани от умора,освен това в Неделите в Испания нищо не работи и е безсмислено да се стои пред затворени сгради и само да слушаме за тях, без да можем да ги видим. Вместо това бих предложила една разходка с автобуса по протежението на целия ръкав от нулевия километър до края до 23 тия , дори местните автобуси ходят само до 17 ти километър, за това хората ще видят неща които иначе няма начин да разгледат. Може да има 2 - 3 спирки на парадорите за снимки, почивка за кафе и връщане около 13,30 в Хотела- оставяне на багажа в стаята за багаж на Хотела, обяд и настаняване по стаите. Автобусите бяха нови, модерни, комфортни, с интернет и падащи седалки.Испанските Шофьори на автобуси са много добри . Представителя на Фирмата - Августина е най- добрия до тук Гид , за всичките почивки на които съм била. Тя е страшно любезна и отзивчива, дава много информация и откликва за всякакви въпроси. Относно екскурзиите, може да включите ако има екскурзия до Ла Манга не само 55 + , една екскурзия до Мурсия с посещение на Зоологическата градина Terra Natura , която е на 7 км от центъра на Мурсия, тоест да се направи една част център и З. Градина. В общи линий беше едно прекрасно преживяване, на място за чието съществуване не бях чувала, магически красиво, невероятна природа и инфраструктура, на моменти чак изглежда нереално, или изкуствено създадено, което го прави още по- красиво.Екскурзията бе разтоварваща, възстановяваща и определено остави в мен и семейството ми желание да се върнем отново!!!

Хотел Cavanna 4*

Невероятно разположение, стар, но много чист хотел. Много любезен персонал, ежедневно почистване, прекрасна гледка.Храната беше изобилна,разнообразна и вкусна. Имаше Интернет покритие.

 

15 май 2018

МАРИЯ ЩЕРЕВА КОЛОВА

Отлични отзиви за екскурзоводката Таня Григорова - усмихната, лъчезарна, сладкодумна "разказвачка" и много грижовна като екскурзоводка! С удоволствие бихме пътували отново с нея! Часовете на полетите са много неудобни - в ранни зори тръгваме за летището.

Хотел Cavanna 4*

Много хора се струпваха в ресторанта и понякога трябваше да чакаме дълго за да почистят масите.

 

15 май 2018

Росица Аполонова

Почивката беше добре организирана,благодаря! Проблемът ми е че съм от Варна и пътуването ми до София и обратно беше много уморително макар и със самолет. Бих ползвала услугите ви, ако имате офис и самолетни екскурзии от Варна.

Хотел Cavanna 4*

Желая ви успех в търсене на нови и интересни дестинации!

 

15 май 2018

Недка Илиева

Допълнителните екскурзии бяха отлични, но една от тях не се проведе. Не по вина на организатора, поради липса на желаещи. Чудесна екскурзоводка! Благодарим на Таня! сем. Илиеви

Хотел Cavanna 4*

 

14 май 2018

Нели Йорданова

Всичко беше беше перфектно.

Хотел Cavanna 4*

 

14 май 2018

Десислава Берковска

Искам да изкажа благодарността на целия екип и най-вече на Таня,тя беше на изключително ниво през цялото време,осигуряваше ни всякаква важна и ценна информация, която ни е нужна. Беше на разположение през цялото време. Екскурзиите бяха проведени в уреченото време и бяха поднесени по-приятен и увлекателен начин. Таня отдели време на всеки от нас , беше търпелива и изчерпателна. Бих искала да пътувам и на други екскурзии, на които тя ще е екскурзовод.

Хотел Cavanna 4*

Хотела е стар, но храната е вкусна и разнообразна. Виното не става за пиене изобщо, като се има предвид , че сме в Испания- родината на виното. Закуските са еднообразни, без зеленчуци . Обедите и вечерите бяха изключително вкусни. Храната е в изобилие, персонала е мил и любезен. Стаите са тихи и чисти.WiFi е наличен и в стаите и е с много добро качество.

Да ни радвате с подобни намления, чудесно обслужване и прекрасни екскурзоводи ! Благодаря на целия екип.

 

10 май 2018

ВАЛЯ БАШЛИЕВА

Изключително сме впечатлени от професионализма.сърдечността и отношението на нашия гид Таня Григорова

Хотел Cavanna 4*

Ако трябва да обобщя,харесахме ви и се надявам да имаме нови нови срещи!

 

08 май 2018

Тамара Илчева

Доволни сме от почивката и организацията. Похвала за екскурзоводката - Таня Григорова.

Хотел Cavanna 4*

Хотела е на хубаво място, персонала е любезен, храната е вкусна. Единствената ни забележка е, че за една седмица не смениха чаршафите и кърпите нито веднъж!

 

08 май 2018

Елена Дженкова

За Таня отлично мнение,лъчезарна,знаеща,добър организатор.С чудесни впечатления и от Василка Пандева. Цената на допълнителните екскурзии не е съобразена с разстоянието.

Хотел Cavanna 4*

 

07 май 2018

ВАЛЕНТИНА КУСЕВА

Аз също искрено благодаря на Профи Турс за прекрасните изживявания по време на екскурзията.Видяхме много и научихме доста интересни неща от Таня Григорова-вашият представител.Тя е един много отзивчив и усмихнат гид,който с удоволствие си върши работата.Помогна ни да опознаем по-добре живота на испанците ,техните традиции и празници.Успяваше да ни зарежда с ентусиазма си и ни разказваше и за другите екскурзии,които Профи Турс организира.За съжаление целодневната екскурзия до Бенидорм ,която бяхме заплатили не се състоя,поради нежеланието на повечето хора да пътуват.Надявам се ,че средствата ни ще бъдат върнати.Вече препоръчах Профи Турс на своите приятели като коректна фирма с разнообразни дестинации за пътуване.Още веднъж благодарим за професионализма при организирането на екскурзиите.Поздрави и много успехи !

Хотел Cavanna 4*

Хотелът е хубав,храната е разнообразна,но условията според нас не отговарят на 4 звезди.

 

07 октомври 2017

Саша Гиздова

Полетът до Аликанте закъсня около час и половино, но изнерви хората, заради факта, че никой не казваше причината за закъснението.

Хотел Cavanna 4*

Много добър, с отлично местоположение.

 

06 юли 2017

Николай Неделчев Колев

Към представителката нямаме забележки-беше любезна, мила и отзивчива. Екскурзиите са лошо планирани-полудневни??-времето за разглеждане и разходка е много малко.

Хотел Cavanna 4*

 

03 юли 2017

КРАСИМИРА ГЕЛУШЕВА

Хотел Cavanna 4*

Нуждае се от ремонт, но стаите са големи, с хубав изглед. Персоналът е любезен. Ресторантът е малко като столова, но е голям. Храната не е разнообразна като за 4 звезди, но е много вкусна. Единствено не ми хареса, че виното беше предвидено в бутилка за двама и ако аз искам червено, а мъжът ми - бяло, няма как.

 

26 юни 2017

ЗЛАТКА БАРАКОВА

Благодарим на Мартина за добрата организация, отзивчивостта и хубавото отношение. Може би трябва да се помисли за полетите, тъй като часовете им са изключително неудобни.

Хотел Cavanna 4*

 

23 юни 2017

РОЗКА ЦОНОВА

Препоръката ми за екскурзиите е насочена към екскурзоводското обслужване. Испанският гид си владееше материята, но до нас информацията минаваше през превод,от който за съжаление не научихме много неща. Пътували сме по доста от дестинациите на Профи Турс и винаги сме имали добре подготвени екскурзоводи на български език, затова и останахме малко разочаровани.

Хотел Cavanna 4*

Благодаря на екипа ви за цялостната организация! С пожелание да разработите още нови дестинации за любимата ми Испания. Успех!!!

 

18 юни 2017

Иван Герджиков

Чудесно отношение и обслужване от представителя.

Хотел Cavanna 4*

Очакваме нови дестинации, защото сме пътували по всичките ви програми и вече повтаряме.Идеи- други от Канарските острови освен Тенерифе, също Ибиса или нещо при баските. Някоя нова екзотична дестинация освен Кабо Верде! Любимата ни туристическа агенция сте, пътуваме много години чрез Вас и направо си Ви обичаме!

  829лв - 1154лв
7 нощувки FB+, самолет, трансфер
ранно записване

Резервирай

Почивка в Испания - гарантирани групи

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки