02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Обща информация

Почивка в Испания - на море в Коста Бланка: Бенидорм и Аликанте

Бенидорм е един от най-големите туристически центрове в Испания и Европа. Благодарение на характерния си силует с много високи хотели и жилищни сгради градът е известен като "Манхатън на Испания" или "Бенийорк". С повече от 1000 ресторанта и над 30 дискотеки градът предоставя всичко необходимо за активен нощен живот.

Коста Бланка предлага плажове, които целуват Средиземноморието и можете да изберете от космополитен до девствен, приказно красив плаж, който остава скрито съкровище само за избрани туристи. Опознайте Коста Бланка, Испания през есента и открийте мавританското минало, докато се наслаждавате на пленителните пейзажи. Искате ли да изберете ваканция, която ще ви отведе в друго измерение и място? Потопесе се в магията, наречена Коста Бланка.

Испания е не само благословена с чудни плажове и чисти води, но също така е страна, чийто забележителности са включени в световното културно наследство на ЮНЕСКО. 42 са обектите под егидата на ЮНЕСКО и безспорно Испания е една своеобразна смесица от история, култура, красота и забавления.

Пакетите за пролет/есен 2018 в Бенидорм са примамливи за всеки, който иска да се докосне до красотата на тази част на Испания и то на съвсем приемлива цена.
Със своето пленително изящество, Валенсия е като една отворена книга, която чака да бъде прочетена. Градът има богата история, уникални образци на бароковата архитектура, както и футуристични сгради, готически замъци и невероятни изненади за съвременния пътешественик.

Валенсия предлага много интересни забавления, пъстър нощен живот, а най-хубата паеля в Испания прави Валенсия дестинация, която задължително трябва да посетите. Да не забравяме и чудесните портокалови насаждения в страната на слънцето и сбъднатите мечти.

Независимо от причината, поради която избирате Испания за своята ваканционна дестинация това лято, ще ви разкрием, че посещението в Бенидорм носи на всекиго по нещо. Развита инфраструктура, усвоенна в пълна степен курортна среда, обширни плажове, спиращи дъха планински пейзажи, неповторима архитектура, интересни забележителности, омайващ нощен живот и фиести правят Бенидорм един уникален средиземноморски курорт.

Други туристически атракции в близост до Бенидорм са Аликанте, приказните Балеарски острови, парти дестинацията Ибиса, която очарова със своите купони до зори и 50 целунати от слънцето плажове, Сагунто, градче, известно с шоуто си с фоейрверки през Август, Бунол- градът, където се организира ‘битка с домати’ всяко лято и др.

Резервация

Цени и условия

За хотела

Допълнителни екскурзии

Оценка от наши клиенти, пътували по програмата (28 оценки)

4.6

Програмата като цяло

3.9

Представителя на Профи Турс

4.0

Допълнителните екскурзии

4.8

Трансферите и автобусите

4.4

Полетите

Оценка за Gran Bali Hotel 4* (10 оценки)

4.8

Хотела/хотелите като цяло

4.9

Съотношение качество/цена

4.8

Местоположение

4.7

Персонал/обслужване

4.8

Стаи/настаняване

4.5

Храна

Оценка за Gran Bali 4* (9 оценки)

4.4

Хотела/хотелите като цяло

4.8

Съотношение качество/цена

4.7

Местоположение

4.7

Персонал/обслужване

4.6

Стаи/настаняване

4.7

Храна

Оценка за Gran Bali 4* (12 оценки)

4.7

Хотела/хотелите като цяло

4.8

Съотношение качество/цена

4.8

Местоположение

4.8

Персонал/обслужване

4.8

Стаи/настаняване

4.4

Храна

Отзиви от наши клиенти, пътували по програмата (11)

 

19 ноември 2018

Галя Каракачанова

Единствената екскурзия, от която се възползвахме беше в деня на пристигането в Аликанте - чудесен избор за запълване на времето до настаняване в хотела в Бенидорм, добра организация и прекрасни впечатления от посетените места!

Gran Bali 4*

Ползвали сме няколко програми на Профи турс, като последната в Бенидорм, хотел Gran Bali мога да оценя като най-добрата! Препоръчвам и другите дестинации с малки корекции в хотелите!

 

11 октомври 2018

Павлина Янакиева

Всичко беше организирано перфектно.Боян се справи много добре.

Gran Bali 4*

Голям и много хубав хотел.Стаята беше с много хубав изглед към морето и изобщо.

 

27 септември 2018

ДЕСИСЛАВА АНДРЕЕВА

Екскурзоводът ни Боян беше любезен и ни обясняваше точно и ясно. Екскурзиите, които посетихме, Валенсия, Аликанте и Елче, бяха интересни.

Gran Bali 4*

Хотелът е на перфектно разположение, тъй като е близо до плажа и далеч от центъра, т.е. е на по- спокойно място. Храната беше много вкусна и разнообразна. Персоналът беше отзивчив и винаги поздравяваха. Стаята ни беше голяма с красива гледка.

Цялата организация и престой бяха прекрасни! Благодарим ви!

 

14 септември 2018

МАЛИНА АЛЕКСИЕВА

Не се възползвахме от допълнителните екскурзии. Екскурзията беше чудесна. Ще се възползвам от услугите Ви и занапред. Поздрави, Силвия Панчева

Gran Bali 4*

Много чисти стаи, обслужването също е добро. Малко шумно беше.

 

13 септември 2018

Соня Петрунова

Gran Bali 4*

Хотелът е много добър. Не одобрявам това, че част от групата беше настанена в ниската сграда,а останалите - във високата.Не бяхме равнопоставени.

 

05 юли 2018

Ангел Терзийски

Пропуск в организацията: На вашият представител му се наложи да се прибере в България. Като следствие групата се самоорганизирахме за тръгването в последният ден. Вие имахте телефоните на всички и можехте да ни известите.

Gran Bali 4*

Отлично си вършите работата. Единствената преепоръка е ако можете да избягвате тези ранни пътувания, както беше в случая.

 

23 юни 2017

МАРИЯНА БЕЛОВОДСКА

Представителя не направи презентация на екскурзиите.Слабо заинтересован за туристите.

Gran Bali Hotel 4*

Страхотен хотел с изключителна гледка от стаите,вкусна храна и съвсем близо до плажа.Много чисто.Без забележки

 

21 юни 2017

КАТЕРИНА ПОПОВА

Препоръчвам повече гъвкавост при полудневните екскурзии- за Гуадалест след обяда можеше да се смени със сутрин пред вид горещата вълна в Испания.Във Валенсия повече време за разглеждане на футуристичната част за сметка на свободното време по хали и магазини.Бебнидорм е много модерен курорт и си заслужава .Гида ни беше чудесен и ерудиран с голямо чувство за хумор.Останах с впечатление, че местните гледат на нас с известни скепсис.

Gran Bali Hotel 4*

Много добър!

 

20 юни 2017

СИЛВИЯ САРАФСКА

Ами не съм доволна от България Еър. Закъснения, промяна на полета през Барселона.

Gran Bali Hotel 4*

Нямам думи - страхотно

 

19 юни 2017

Здравка Трайкова

Да бих препоръчала на приятел.Само полета на връщане беше малко късно, но явно това са били възможносттите.

Gran Bali Hotel 4*

Всичко беше на ниво, хубаво, спокойно.

Бих отишла отново в Бенидорм.Беше ми приятно.Не съм ходила в Португалия, но все още не съм гледала дестинации.

 

18 юни 2017

Красимира Василева-Младенова

Представителят трябва да чака групата веднага зад огражденията с четлив надпис в ръка, а не по-навътре в залата,зад другите посрещачи с надписи в ръка.

Gran Bali Hotel 4*

Впечатляващ!

Препоръчвам при закупуването на билетите да се вписват и местата в автобуса по реда на записването за яснота и удобство на туристите. Успех!

  0лв
Очаквайте дати и цени за 2019 г.

Резервирай

Почивка в Испания - гарантирани групи

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки