array(2) { ["parentdir"]=> string(17) "pochivka_v_greece" ["filedir"]=> string(32) "pochivka_v_Sani_Resort_halkidiki" } string(32) "pochivka_v_Sani_Resort_halkidiki" NULL Почивка в Гърция - Sani Resort / Сани Ризорт, Халкидики

Почивка в Sani Resort - Касандра

Почивка в Sani Resort - Касандра


Лукс, културен свят и изтънченост ви очакват в Сани Ризорт, Касандра. Сани, един от най-отличаващите се морски курорти на Халкидики, Гърция се намира на най-западно разположената точка на полуостров Касандра и определено ще ви привлече гледката към величествения Олимп.

Sani resort е идеален избор за всеки от вас, който мечтае за лукс дори и през кратките летни отпуски. Курортът се намира само на 100км от Солун и е перфектна дестинация за щипка слънчево настроение, релакс, забавления, както и културни обиколки, съчетани с шопинг приключения в Солун. Въпреки че днес Sani разполага с модерни ресторанти и хотели, градът е построен върху останките на един античен град, който носи полъха на славното минало. Изненадайте се приятно в художествената галерия или се присъединете към веселбата, наречена Фестивал Сани.

Почивка в Sani Resort - Касандра - хотели

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки