array(2) { ["parentdir"]=> string(17) "pochivka_v_greece" ["filedir"]=> string(24) "pochivka_na_ostrov_corfu" } string(24) "pochivka_na_ostrov_corfu" NULL Почивка на море на остров Корфу

Почивка на остров Корфу

Почивка на остров Корфу


Почивките на остров Корфу предоставят възможност да се излежавате по фантастични плажни ивици, които са характерни за гръцките острови. В допълнение обаче, Корфу изненадва с разкошна растителност, подредени маслинови горички и ароматни цветя, които го превръщат в едно специално, наистина красиво място, предлагащо забележителни гледки.

Колкото повече опознавате Гърция, толкова повече ще обикнете южната ни съседка, превърнала се в една от най-привлекателните дестинации за почивка в Европа. На юг от град Корфу ще намерите археологическия музей, в който са изложени някои от най-изящните скулптури. Връщане назад към миналото, когато Корфу е бил английска колония, ви очаква, ако посетите музея на азиатското изкуство, съхраняващ оригинална колекция китайски порцелан.

Почивките на остров Корфу предлагат вълнуващ нощен живот, шумни вечери и страхотни забавления. През деня можете и да поиграете тенис, да си организирате голф турнир или да помислите кой воден спорт би направил ваканцията ви по-различна и незабравима.

Този очарователен остров е бил магнит за завоеватели от цял свят със своите живописни плажни ивици и затова не се учудвайте на пъстроцветния културен микс, който ви очаква.

Град Корфу е космополитно място, което смесва влиянието на различните колонизатори.
Този великолепен гръцки остров е привличал завоеватели от цял свят със своите живописни плажни ивици, а днес тук ще намерите и веселие, и спокойствие, и културен микс, както и множество забавления.

Почивка на остров Корфу - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки