Резервирай над 3200 хотела в Гърция най-изгодно на Greece-Hotels.BGНачало » Почивка на море в чужбина » Почивка в Гърция » Хотели в Кавала и почивки около Кавала

Промоции за Хотели в Кавала и почивки около Кавала

Хотели в Кавала и почивки около Кавала

Кавала е любима дестинация за много българи - както за екскурзии, така и за почивки в някой от многобройните хотели в града и по крайбрежието около него, разположени в някой от многобройните приказни заливи на Егейско море с първокласни пясъчни плажове, изумрудено синьо море и девствени гори наоколо. Крайбрежието около Кавала, заедно с полуостров Халкидики, са най-близките до България варианти за почивка на море в Гърция, което заедно с прекрасните условия, добри цени и богат избор ги прави предпочитана дестинация от България дори за кратка почивка на море.

Най-посещаваните хотели от българи в района на Кавала са разпръснати в и между градчетата и курортите около Кавала, като Керамоти, Неа Перамос, Неа Ираклица. Много често хотелите, разположени извън населените места са предпочитани, поради уникалното съчетание от спокойствие сред девствената природа и удобния достъп с кола до Кавала и остров Тасос.

Избрали сме за вас хотели с гарантирано качество за почивки в Кавала и около него. Един от най-посещаваните и оценени от нашите клиенти хотел е Tosca Beach хотел 4****, разположен в собствен залив на 6 км от Кавала по посока на Палео Цифлики и Неа Ираклица на едноименния плаж Tosca Beach, носител на Син флаг. За тези, които предпочитат да са в самия град Кавала, най-добър вариант за почивка на море е Lucy Hotel 5*****, разположен в западния край на града на плажа Kalamitsa, също с присъден Син флаг.

Lucy Hotel Kavala - Кавала, Гърция
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди
Lucy hotel Kavala привлича посетителите на Кавала с изключително удобно местоположение и високи стандарти на обслужване. Lucy hotel Kavala е отворен през цялата година. Намира се в западната част на Кавала и е една от забележителностите на града поради своята архитектура.
Детайли
Tosca Beach - Кавала, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Tosca Beach е затворен комплекс със собствен плаж, носител на наградата Син Флаг. Уникалната красота и величието на природата в съчетание с достъпния за всички лукс на комплекс Tosca Beach са гаранция за спокойна и запомняща се почивка. При построяването на бунгалата архитектите са се възползвали възможно най-добре от природните дадености на местността. Вечер плажът става магически осветен с прекрасна гледка.
Детайли
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения