02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Почивка в Гърция

Почивка в Гърция

Да ти се прииска да отидеш на почивка в Гърция не е достатъчно. Мислили ли сте за историческо пътешествие в загадъчна Атина или по-скоро си мечтаете за почивка на брега на Средиземно море на някой от островите, пръснати също така в Йонийско и Егейско море? Независимо какво желаете да получите от ваканцията си в Гърция, гарантираме ви, че ще намерим нещо по ваш вкус.

Най-вероятно търсите почивка на море и щипка културни приключения. Ако е така, отправете се към Халкидики, Ситония, Кефалония или остров Санторини, които веднага ще ви паднат на сърце. Гърция си остава непозната дестинация, ако не вкусите от приключенията на гръцките острови, копринените пясъчни ивици, не прекарате една вечер във веселите таверни и не се полюбувате на приказните залези.

Южната ни съседка отдавна е мечтана туристическа дестинация, а Атината с прочутия Акропол и ‘изумрудения остров’ Корфу са се превърнали в символ на Гърция.Тасос пък е остров на избора, ако търсите нещо повече от традиционни гръцки преживявания и непокътната природа. След като сте си починали, може би е време да се впуснете в купони по време на лятната почивка в Гърция, а Крит и остров Родос ще ви подканят на се превърнете в кралете на нощта. И сега нека не забравяме и романтиката на Санторини, който просто е пропит с очарование, спокойствие, а оживелите сякаш от пощенска картичка градчета с къщички с типични сини куполи, както и живописната природа ни отвеждат в един друг свят.

Почивка в Гърция - дестинации

Почивка в Гърция - хотели

Почивка в Гърция - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки