Начало » Почивка в Испания » Почивка в Коста Бланка

Промоции за Почивка в Коста Бланка - Аликанте, Бенидорм, Валенсия

Почивка в Коста Бланка - Аликанте, Бенидорм, Валенсия

Коста Бланка е една пъстроцветна феерия от красота, забавления, богата култура, слънце, море, пясък, сангрия с морско очарование. Тази дестинация в Испания е избор както на семейства с деца, така и на шумни приятелски компании, които искат да се позабавляват на брега на морето и да се отпуснат по испански! От Дения на север, през Торевиеха на юг, този средиземноморски рай безспорно дълго време е останал неоткрит диамант до момента, когато туристите започват да осъзнават потенциала на това прекрасно кътче за почивка.

Коста Бланка и Аликанте се простират от север на юг и от юг на север. Името Коста Бланка придобива популярност при пускането на линията Лондон – Валенсия от Британските авиолинии през 1957 г. Коста Бланка дължи най-много от славата си на Бенидорм, който е сред най-популярните испански курорти с високите си хотели и между 4 и 5 милиона туристи, които посреща ежегодно. Коста Бланка на български означава ‘белия бряг’ може би, защото тук ни посрещат чисти, бели плажове, красиви, боядисани в бяло сгради и слънчево време, което озарява преживяванията ни в Хавеа, Бенидорм, Плая де Гандия, Морайра, Гуардамар. Може би Торевиеха или очарователният Пилар де ла Орадада ви звучат познати, тъй като те са част от Валенсианската общност.

Плажната ивица на този испански курорт е около 200км, а самият той е смесица от богата културна съкровищница, съвремие и традиционно испанско настроение. Романтичните, калдъръмени улички на стария град Алтея с неговите сгради със сини куполи и бели църкви е само един пример за запазеното наследство в наши дни, което привлича тези, които търсят нещо повече от слънце и море.

Почивка в Испания - Гандия, Валенсия 2019

На море в Испания, Коста Бланка - 7 FB със самолет! Пакетна програма за почивка в курорта Гандия, Валенсия и Коста Азаар, включени 7 нощувки с обогатен пълен пансион в хотел 4* Gandia Palace и включена допълнителна екскурзия в пакетната цена!

Почивка в Испания - Бенидорм и Аликанте, 2018

На море в Испания, Коста Бланка - 7 FB със самолет! Пакетна програма за почивка в Бенидорм, Коста Бланка, включени 7 нощувки с обогатен пълен пансион в хотел 4* Gran Bali, трансфери, самолетен билет за директен полет с всички такси и включена в пакетната цена екскурзия.

Gandia Palace  - Коста дел Азаар - Валенсия, Испания
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди

Хотелът разполага с открит плувен басейн и представлява голям комплекс на 200 метра от плажа Гандия. Разполага със спа център, фитнес зала, безплатен Wi-Fi интернет в общите части...

 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения