Начало » Екзотични почивки » Почивка на остров Бали

Почивка на остров Бали

Нищо не може да се сравни с пълен релакс под слънчевите лъчи, докато отпивате от коктейла си, особено пък, ако се наслаждавате на тези блажени моменти на приказния остров Бали! Подарете си една екзотична почивка в Бали, където СПА процедурите, карането на сърф, шопинг терапия или мързелуването на плажа са Вашите топ приоритети! От вулкани до плажове, от храмове до дворци, тук има много нещо, които можете да видите или почувствате.

Пътешествениците от цял свят посещават този малък остров, защото той е истински диамант, окъпана в културни преживявания, романтична атмосфера, отпускащ начин на живот и път към себепознание. Ако искате да се докоснете до индонезийската култура, Ви препоръчваме Денепасар и Убуд, защото там можете да прекарате часове по улиците и да се възхищавате на танцовите церемонии пред множеството храмове. Ако предпочитате ритъма на нощта, изберете си хотел в Кута или Legion Beach. И двете области са заобиколени от приказни плажове, където ще можете се възстановите след страхотната нощ, коктейлите и танците. Не пропускайте и възможността да Ви направят индонезийски масаж преди да изберете следващото си приключение: разходка в открито море, каране на сърф, плуване, гмуркане и какво ли още не!

Grand Istana Rama 4* - Бали, Индонезия
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди

Прекрасен 4* хотел, разположен на плажа Кута, хотел Grand Istana Rama е на кратко разстояние пеша от площад Кута и оживения нощен живот на главната улица Джалан Легиан.

 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения