Начало » Екскурзии до Португалия » Почивка на остров Мадейра

Промоции за Почивка на остров Мадейра

Почивка на остров Мадейра

Португалският остров Мадейра е една от най-шикозните световни дестинации за почивка и привлича хиляди туристи със субтропичния си климат и пленителни гледки. Мадейра, известен като плаващата градина на Атлантика, се намира на около 1000км от Европа и 600км от бреговете на Африка. Островът е кътче на очарователни пейзажи, включващи невероятни планински вериги, вулканични пещери и богато разнообразие от тропични растения. Почивките в Мадейра са любими на почитателите на природата, особено тези, които обичат пешеходните турове, растенията и културното разнообразие.

През 2018г. единствено Профи Турс организира почивка на остров Мадейра с директен чартърен полет.

Основният туристически център на Мадейра е столицата Фунчал, която е разположена по югоизточното крайбрежие. Оживен и пъстроцветен град, Фунчал се простира от пристанището до жилищните зони, през хълмовете до туристическия център. Изпълнен с калдъръмени улички, носещи духа на елегантните имения, както и аромата на тропическите растения и градини, Фунчал предлага нещо повече от специфичен, сладък вкус на мечтана ваканция и пленителна атмосфера. Въпреки че столицата има много плажове, отличени с престижния син флаг, самият остров Мадейра има по-скоро скалисти плажове и тук божествените меките пясъчни ивици са рядкост. Ако морето и плажовете са това , което ви е довело тук, то си струва да пътувате 2 часа до благословения остров Порто Санто, който е известен не само с 9км кадифени плажове, но и лечебните си свойства.

Повечето хотели на острова са луксозни и отговарят на най-високите стандарти в хотелското обслужване. Островът със своите чудни пейзажи привлича любителите на природната красота, като много идват да се полюбуватдори само на живописните пътечки на ‘levadas’, канали, които са изкопани, за да позволят на водата от изборите са се стича към планините. Ако сте ботанист по душа и хоби, то ще се зарадвате да изучите екзотичната флора, да посетите ботаническите градини, докато старинните църкви, красиви сгради и площади ще привлекат любителите на историята и културата.

Почивка на Мадейра през юни 2018
Почивка на португалския остров Мадейра, заобиколен от Атлантическия океан: 7 нощувки на ВВ в хотел 3,4 или 5* във Фуншал, с директен полет, включени лет. такси, багаж, трансфери от/до хотела и застраховка
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения