Начало » Екзотични почивки » Почивка на остров Мавриций

Почивка на остров Мавриций

Ако затворите очи и някой Ви прошепне ‘Мавриций’, първото, което ще изплува в съзнанието Ви със сигурност е перфектния плаж, който все едно е декор на Холивудски филми или пейзаж от пощенска картичка. Хубавото е, че остров Мавриций е истински и е достъпен за всички със своя целогодишен топъл климат от 20 до 30 градуса, можете да сдобиете с шоколадов слънчев загар и да релаксирате под галещите слънчеви лъчи, докато топите крачета в топлата вода. Плажовете на Мавриций се сливат в топлите и чисти води на Индийския океан.

Мавриций е най-развитият от Маскаренските острови, но винаги има нещо, което можете да откриете, когато се разхождате в търсене на нови приключения. От оживения и шумен Порт Луи, най-богатият град на Африка, до пазарите в Quatre Bornes и Curepipe, не само плажовете са магнит за туристите, които избират Мавриций за своята почивка. Националният парк Клисурите на Блек Ривър със сигурност трябва да разбие митовете за възприемането на Мавриций, перлата на Индийския океан, като дестинация само и единствено за слънчева почивка край морската шир.

Не твърдим обаче, че островът не трябва да се гордее с плажовете си, защото тук са някои от най-красивите плажни ивици в света! От живописните лагуни и популярните обществени плажове до закътаните островчета далеч от крайбрежната ивица, Мавриций предлага късче рай за всеки, който дръзне да се докосне до красотата му!

Angsana Balaclava  - , Мавриций
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди

Разположен на северозападното крайбрежие, по средата между живописното градче Гранд Бей и столицата Порт Луи ( на около 15км. ), на плажа в залива на костенурката. Летище Махебург е на приблизително 55 км.

Hilton Mauritius Resort & Spa - , Мавриций
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди

На западния бряг, на един от най-дългите плажове на острова. Плажът се намира в красива лагуна и се спуска плавно в морето. По-популярното градче Флик он Флак е в непосредствена близост, а летище Махебург е на около 50 км.

Paradise Cove Hotel & Spa - , Мавриций
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди

На северното крайбрежие с прекрасен изглед към близкия остов Кон ду Мир. Живописното градче Гранд Бей е на около 5 км. и предлага множество възможности за пазаруване и забавления. Летище Махебург е на разстояние от около 85 км.

Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort  - , Мавриций
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди

На южния бряг на острова , на приблизително 50 км. от столицата Порт Луи и на около 35. км. от летище Махебург.

 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения