Обща информация

Хотел Дунав, Видин

Почивка във Видин, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели във Видин или актуалните ни промоции.

Хотел "Дунав" разполага с 8 апартамента, 4 семейни стаи, 4 единични и 24 двойни от които 8 луксозни стаи. Изцяло съобразени с модернистичния облик на хотела.

Местоположение на Хотел Дунав:

Хотел "Дунав" се намира в идеалния център на град Видин на 300 м от ж. п. гарата, на 250 метра от автогарата и 150 метра от речната гара.

Настаняване в Хотел Дунав:

Разполага с 8 апартамента, 4 семейни стаи, 4 единични и 24 двойни от които 8 луксозни стаи. Изцяло съобразени с модернистичния облик на хотела. Те са съчетание от авангард, уют, естетика и комфорт. Кокетната атмосфера е постигната с ярки и топли цветове на интериора, балансирани с шоколадовите отенъци на дизайнерската мебел.

Удобства в dunav hotel:

Общи Лоби – бар, 24-часова рецепция, Вестници, Стаи за непушачи, Асансьор, Експресна регистрация – настаняване/напускане Услуги Румсървиз, Закуска в стаята, Пране, Гладене Интернет Безжичен интернет – наличен е в целия хотел и е без заплащане Паркиринг и сигурност Паркинга към хотел „Дунав” е безплатен. Сигурността на хотела е осигурена чрез денонощно видеонаблюдение на територията на целия паркинг и в самия хотел, обезпечаващо допълнителното спокойствие и сигурност на клиентите на хотела.

Хранене и развлечения в dunav hotel:

Art – интериорът, сърдечното обслужване и многообразие от напитки превръщат лоби-бара на хотел ”Дунав” в предпочитано място за среща с приятели на чаша кафе или питие, бизнес среща или просто за сърфиране с Wi Fi както и LAN достъп до глобалната мрежа.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи