Обща информация

Хотел Царевец, Велико Търново

Почивка във Велико Търново, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотел “ Царевец” се намира в сърцето на стария град Велико Търново в непосредствена близост до историческия хълм-крепост “Царевец”.


Местоположение на Хотел Царевец:

Хотел “ Царевец” се намира в сърцето на стария град Велико Търново в непосредствена близост до историческия хълм-крепост “Царевец”. Освен, че е архитектурно-историческа забележителност, хълмът е известен и с единствения по рода си на балканите аудио-визуален спестакъл “Звук и Cветлина”. Хотелът отговаря на всички условия за градски туризъм.Предлага на гостите си живописен изглед към люлката на търновската книжовна школа-хълма Света гора и аулата на ВТУ “Св.св.Кирил и Методий”. Cградата на хотела е построена през 1891г. Реставрирана и рекунстроирана, днес тя е уютен хотел, запазил елегантността и очарованието на старата градска къща.

Настаняване в Хотел Царевец:

Жълто пясъчно стълбище и месингов парапет водят към 6 двойни стаи / спалня/, 2 двойни стаи /2 единични легла /, 1единична стая и 1 апартамент / студио/ в този великолепен триетажен хотел. Стаите предлагат удобство, уют и спокойствие в перфектна комбинация с мил и квалифициран персонал, което допринася за приятна и разпускаща атмосфера. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, а обзавеждането и вътрешният дизайн са съобразени с всички съвременни удобства с цел да направим Вашия престой в хотел „Царевец” незабравим.

Удобства в Царевец:

Сигурноста на стаите е гарантирана от електронна заключваща система. Хотелът има лоби бар и Room service, които са на ваше разположение 24ч. За гостите на хотела се предлага и безплатна доставка на храна от предпочитани от клиента ресторанти. Всичко това,включително и безплатната закуска, охраняем паркинг и интернет са от Нас, а от Вас е нужно само едно телефонно обаждане за да направите вашата резервация, която е гаранция за професионално отношение и настаняване.

Хотелът предоставя компютър с Интернет и принтер, ако клиентите имат нужда от допълнителен компютър. Услугата не се заплаща.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи