Обща информация

Хотел Конкорд, Велико Търново

Почивка във Велико Търново, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотелът е на четири етажа и е оборудван с луксозен асансьор. Външният му дизайн се вписва елегантно в цялостната архитектура на старопрестолния град, а интериорът на хотела е издържан изцяло в стилистиката на френския финес и италианската класика.

Местоположение:

Хотел " Конкорд " се намира в централната градска част на Велико Търново,на тихо и спокойно място, а от панорамната тераса на последния етаж се разкрива очарователна гледка към хълма "Света Гора" и архитектурния резерват "Арбанаси".

Настаняване в Хотел Конкорд:

Хотелът разполага с: 3 VIP стаи със спалня с джакузи и шампанско;1 студио 11 Стаи лукс с две легла; 3 Стаи лукс с едно голямо легло.

Удобства в хотела:

За своите клиенти хотелът осигурява паркинг, таксиметрови услуги, коли под наем, а също и оригинални букети и цветя по поръчка.

Хранене и развлечения:

Заведения

Ресторант

Предлагайки уникален и луксозен интериор, дискретна атмосфера, необикновена кухня и отлично обслужване, ресторант " Щастливеца" е един от най-хубавите във Велико Търново. Отворен от обед до след полунощ "Щастливеца" е идеалното място за празници, дискретни бизнес обеди и романтични вечери. Елегантната атмосфера, комбинирана с ястията на готвача и изтънчените вина осигуряват забавлението Ви. Екипът ни от професионалисти винаги ще Ви помагат и ще Ви дават съвети в ястията, вината….

Механа
VIP-Зала
Бар-тераса

Спа и отмора в Хотел Конкорд:

Хотелът разполага с уютен лоби-бар, сауна, релаксиращ цветен кът.

Бизнес удобства в Хотел Конкорд:

За вашите срещи, хотел "Concorde" предлага нова и модерна конферентна зала. Бизнес залата има капацитет от 70 кв.м. до 50 човека. Оборудвана с модерна звукова система, удобни столове, лаптоп и интернет. Конферентната зала е идеална за бизнес - срещи, семинари и конференции.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи