Обща информация

Аквая Хотел, Велико Търново

Почивка във Велико Търново, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели във Велико Търново или актуалните ни промоции.

Във Велико Търново има много хотели. Хотел АКВАЯ не е просто един от тях. Това е точното място за Вашата почивка. Тук ще намерите спокойствие и уют в самия център на града. Хотелът е изключително подходящ за бизнес пътувания, както и за групови посещения и конференции. Едновременно с това е идеално място за уикенд – почивки и чудесна отправна точка за посещение на културно – исторически обекти във Велико Търново, Арбанаси и региона.

Местоположение на Аквая Хотел:

Хотел "АКВАЯ" се намира в административния център на града. В близост са Съдебната палата, Пазара, много банки и учреждения, а старинната крепост Царевец и хълма Трапезица са на около 20 минути пеша.

Настаняване в Аквая Хотел:

22 двойни стаи , 5 студия и 4 апартамента, всички оборудвани с климатик, мини бар, кабелна телевизизия и телефон. Баните на апартаментите са с вани, а на студията и двойните стаи - с душкабини.

Удобства в хотела:

Панорамна гледка към Царевец и Арбанаси и старата част. Подземен топъл паркинг . Достъпни, приемливи цени и атрактивни промоции. Ресторант с традиционно и разнообразно меню - 90 места. Битова механа с жива музика - 60 места. Фитнес, сауна, малък открит басейн с чудесна панорама. Зала за игри: тенис, билярд, джаги. Конферентна зала с 60 места.

Хранене и развлечения:

Ресторант АКВАЯ е светъл, просторен и разполага със 90 места. Работното му време е от 7.30 до 23.30 всеки ден.
В уютна атмосфера можете да закусите, обядвате или вечеряте. Предлага се традиционна и разнообразна кухня, специалитети и отбрани питиета. В менюто са включени вкусни гозби и богато разнообразие от вина и ракии. Предлага се атрактивно ОБЕДНО МЕНЮ, както и редовни промоции. Ресторантът е подходящ за групови мероприятия, сватби и др. Красиво озеленената и декорирана лятна градина е любимо място на нашите клиенти през пролетта и лятото.

Нашата механа "ВИНАРНА" е с 60 места. Интериорът е в традиционен битов стил. Разполага с пещ и барбекю, където се изпълняват специалитети като: цяло печено прасенце, агне, заек и др. Вечер в дните от четвъртък до събота оркестър с жива музика се грижи за Вашето добро настроение, а в останалите дни можете да попеете КАРАОКЕ или просто да послушате музика, докато хапнете. Механата ни е идеалното място за купон и разпускане за Вашите фирмени мероприятия и празници.

Развлечения и свободно време:

Хотелът разполага с фитнес зала, сауна и зала за игри в които Вие може да спортувате и да запълните Вашето свободно време.

На покрива на хотела вече функционира малък открит басейн, в който нашите гости могат да получат прохлада и едновремвенно с това да се насладят на великолепната панорама на Велико Търново, гледан отвисоко.

Бизнес удобства в Аквая Хотел:

Хотелът предлага чудесни условия за конференции и бизнес срещи. На разположение е светла и комфортна зала с 60 места, оборудвана с прожекционен екран и флипчарт. Нашите ресторант и механа са идеални за провеждането на "веселата" част на събитието, като възможностите са както за мероприятия с висок бюджет, така и за нискобюджетни такива.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи