Обща информация

Импала Хотел, Варна

Почивка във Варна, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Интериорът на хотела предлага уникално съчетание на елегантност и екзотика, вдъхновена от магията на Африканската природа. Хотел Импала Варна е от 2009г. в хотелиерския бизнес, но вече има своите утвърдени и редовни клиенти и партньори: ДСК – Гаранция АД; Крафт Якобс Сушард; Климаком; Стар Фуудс, Байер, Нестле АД, Лойдс Регистър Силки Холидейс, Премиер Турс; АБ Травел; активно работим с община Варна и Министерство на Финансите.

Местоположение на Импала Хотел:

Разположен в един от най-елитните квартали в широкия център на града, в непосредствена близост до Морска градина Варна, хотел "Импала" –Варна предлага всички удобства за бизнес клиенти и гостите на лятната столица.

Настаняване в Импала Хотел:

Хотел "Импала" - Варна е централно климатизиран и предлага 18 стандартни, 2 мансардни, 3 фамилни и 5 луксозни стаи с прекрасна гледка парка или морето. Всички стаи са обзаведени с телевизор, мини-бар, телефон, кабелен интернет, а фамилните стаи имат кухненски бокс и 2 спални с отделни санитарни възли.

Удобства в хотела:

Басейн-безплатно Фитнес-безплатно Паркинг-безплатно Интернет достъп-безплатно Кабелна телевизия-безплатно Мини хладилници-безплатно Сешоар-безплатно Ютия и дъска за гладене-безплатно Трансфери летище-35лв Сейф-4лв/ден Пране и гладене-цена според количеството 24 часа рум-сървиз и Лоби бар Сауна-8лв/час Парна баня-6лв/час Приемане и изпращане на лична кореспонденция Масажи Фризьор и козметични услуги

Хранене и развлечения:

В луксозният уют на лоби бара може да се насладите на екзотични коктейли, съчетани с невероятна панорамна гледка. Прекрасно място за релакс и срещи на бизнес партньори-това е хотел "Импала" Варна.Залата за закуска е със свеж интериор, който е в хармония с изгледа към лятната градина на хотела

Бизнес удобства в Импала Хотел:

Хотелът предлага всички необходими условия за провеждане на фирмени събития, семинари и бизнес срещи. Конферентната зала хотел Импала - Варна разполага с 50 места за сядане и работни маси, и е удобна за провеждането на различни делови събития като семинари, работни срещи, презентации и изложби. Тя може да бъде оборудвана при необходимост с мултимедия, флипчарт, шрайбпроектор, широк екран и друго съвременно техническо оборудване и пренареждана според нуждите на гостите.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи