Обща информация

Хотел Орбита, Варна

Почивка във Варна, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Почивка на море във Varna или актуалните ни промоции.

Хотел ОРБИТА се намира на 4 минути от абсолютния център на град Варна, близо до Икономически университет – Варна, Медицински университет, Общината, на 5 минути от Морската градина и плажа. От хотела може да се стигне пеша до най-популярните забележителности на морската столица на България.


Местоположение на Хотел Орбита:

Благоприятното местоположение на хотела позволява достъп както с личен автомобил или такси, така и с обществения транспорт. С автобус може да се стигне до хотела от жп гара, автогара и летище. 

В партера на хотела се намира популярният „HAPPY BAR & GRILL”, който е част от едноименната верига ресторанти, обявена за ресторантьорска верига №1 за 2007г. на Балканите.

Настаняване в Хотел Орбита:

Реновираният хотел разполага с 32 двойни стаи и предлага отлични условия за отдих след натоварения делови ден или пълноценна почивка със семейството или с приятели.

Във всяка стая има баня, климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, минибар. Двойните стаи са с цяла спалня или две отделни легла.

Удобства в хотела:

24ч. рецепция
Денонощен румсървис
Мини бар
Сейф – на рецепция
Безжичен интернет достъп
Пране и химическо чистене
Закупуване на билети за театър, кино, 
опера, концерт
Информация за забележителности,
 музеи, заведения
Запазване места в заведения и транспортни средства
Рент-а-кар
Доставка на цветя
Плащане с карти
Факс
Копирни услуги

Бизнес удобства в Хотел Орбита:

Конферентната зала в хотел Орбита е с капацитет за 30 човека и е около 35 квадрата. Залата е оборудвана с всичко необходимо за Вашите бизнес събития, разполага с флипчарт и мултимедия.

Цени →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи