Обща информация

Хотел Капитол, Варна

Почивка във Варна, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Почивка на море във Varna или актуалните ни промоции.

Изискан лукс в "арт ново" стила Сецесион привлича гостите на хотел "Капитал". Разчупване на консервативният лукс и внасянето на лекота и символика в интериора е вплетена в орнаментите от ковано желязо и оригиналните дървесни колони на хотелското фоайе. Лукс и комфорт, които не подтискат, а създават атмосфера на спокойствие, свобода и уют.

Местоположение на Хотел Капитол:

Приютен на тихо и уютно място в сърцето на град Варна, близо до свежата зеленина на морската градина и синевата на морският бряг, хотел "Капитал" е на една ръка разстояние от важни магистрали и институции, места за спорт и развлечение, културни паметници.

Настаняване в Хотел Капитол:

Хотела предлага двойни стаи, студия и апартаменти.

Удобства в Kapitol:

Информация, телефонно обслужване, такси, кола под наем, обмяна на валута, пране, гладене, химическо чистене, безплатен подземен гараж с топла връзка към хотелската част, безплатен трансфер от и до летището, рум сервиз, безплатен интернет, безплатен сейф, бизнес услуги.

Хранене и развлечения в Kapitol:

Хранене

Ресторант - По несравним начин майстор готвачът съчетава блестящата обстановка с изящната европейска кухня и поднася пред възхитеният Ви поглед уханни деликатни блюда. Богатата колекция от вина отлежали в български и световно известни изби и атрактивен сървиз, допълват усещането за високо качество и стандарт на живот.

Бар - Едно уютно място за отдих, следобедни срещи и великолепни вечери. Богата гама от отбрани и коктейли сътворени с много майсторство и въображение.

Бизнес удобства в Хотел Капитол:

Конферентна зала "Капитал" - Удобна конферетна зала, осветена от естествена дневна светлина, с 30 места и съвременна техническа екипировка е на разположение да задоволи всички изисквания, според всеки случай.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи