Обща информация

Хотел Дивеста, Варна

Почивка във Варна, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Почивка на море във Varna или актуалните ни промоции.

Хотелът Ви предлага целогодишно луксозна, уютна и спокойна атмосфера за активна почивка, бизнес и делови срещи. Комфортната и уютна обстановка, отговаря на европейските тенденции в туристическото предлагане и откроява хотел “Дивеста” като предпочитан градски хотел, задоволяващ потребностите на всеки.

Местоположение на Хотел Дивеста:

Хотел “Дивеста” е разположен в сърцето на град Варна. В близост се намират административни сгради, кина, търговски центрове, паметници на културата - Катедралата “Свето Успение Богородично”, Варненската опера, Драматичния театър ”Стоян Бъчваров” Благоприятното местоположение се допълва от широките възможности за ползване на всички видове транспорт, с който бързо и лесно може да се стигне и до курортните комплекси к-с” Зл.пясъци”, ”Свети Свети Константин и Елена” и Албена.

Настаняване в Хотел Дивеста:

Хотелът разполага със 2 апартамента, 4 студия, 16 двойни стаи, 5 единични стаи.

Удобства в хотела:

Румсървиз, сейф, телефон, безплатен Интернет достъп, сателитна телевизия, централно отопление и климатик, възможност за плащане с дебитни и кредитни карти.

Хранене и развлечения:

Заведения

Ресторант Дивеста

Заведението разполага с 36 места и предоставя всички удобства, необходими за провеждане на бизнес срещи, семейни тържества, партита и коктейли.

Лоби бар

Хотелът разполага с лоби бар подходящ за формални и неформални срещи и Ви предлага прекрасна възможност да се насладите на чаша кафе или коктейл в изискана и стилна обстановка.

Панорамен бар

Хотелът разполага с панорамен бар, предлагащ изключителна гледка, особенно атрактивна през нощите, когато осветлението разкрива прекрасния образ на Катедралата.

Развлечения и свободно време:

Богат избор от златна и сребърна бижутерия за всеки клиент. Щанд с очила, диагностика, смяна на стъкла и рамки.

Бизнес удобства в Хотел Дивеста:

Конферентна зала

Конферентна зала с 30 места оборудвана с екран и мултимедиен проектор. По желание на клиента предоставяме и всички други необходими мултимедиини средства.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи